I lördags "försvann" ju klassens film från youtube och jag fattade ingenting. Men så i måndags när jag loggar in på jobbets dator och ska börja med en ny film så ligger den där. Som om inget hänt fanns filmen där precis som jag lämnat dem. Mirakel kan ske! =) Idag har jag i alla fall gjort klart allting, yeah! (Inte en dag för sent, filmfestival är på torsdag.)
 
Lite kreativitet har jag ju fått använda i jobbandet med filmen men den har även fått blomma lite med mina naglar den här veckan, hahaha!
 
Art de Lautrec-408, Isadora-713 South Beach, Isadora-192 Power Pink.
 
 
Målade två lager gult och så svampade jag på de andra färgerna. Blev ganska bra tycker jag. Fått endel kommentarer, även från såna som inte gillar nagellack tycker att detta är ganska coolt. Tittar man på google finns det ju hur många varianter som helst =)
 
Haft friluftsdag idag, roligt men tär på kraften. Jag och katten sov oss igenom "Arrow" så blir att se reprisen på söndag. Attans :P Har stegat lite framför tvn för att hålla mig vaken (och bättra på mina tappa-steg) så nu blir det "Mike & Molly" och sedan sovdags. godnatt
Isadora, svampade naglar,
Sist berättade jag om den film som klassen har spelat in och som jag sitter och redigerar. För att få den klar till på onsdag bestämde jag mig för att jobba lite med den ikväll. När jag öppnar youtube finns inte filmen kvar. Satt över en halvtimme och försökte hitta den, startade om, loggade ut och in men nej, kom upp felmeddelanden och ingen film. Kan säga att det var inte långt ifrån att tårarna kom för det är många timmar jag ägnat åt den...jaja, tröståt lite och så skulle jag börja om. Satt i en timme och försökte påbörja en ny film men det gick inte. Fick upp felmeddelanden och konstigheter. Så nu har jag ingen film alls. Ja, går verkligen bra för mig och nejdå jag är inte bitter över att det är tredje gången det går åt skogen :P Inte teknikens under utan teknikens helvete istället.
 
Helgen för övrigt har varit bra. I fredags eftermiddag träffade jag mormor och morfar i centrum för en fika. Sedan hjälpte jag dem hem med matkassen för att sedan gå tillbaka till centrum, handla till mig själv och gå hem till mig på andra sidan centrum och på andra berget. Blev en lång promenad, sedan blev det en liten till när jag gick för att mata mammas katt. Fick ihop hela 22510steg, rekord för mig den här tävlingen :D
 
Idag (klockan är ju över 12 så är egentligen igår) blev det en tripp till stan för lite shopping och thaimat (känns lite konstigt att åka dit själv men samtidigt lite skönt). Eftermiddagen spenderade jag på en fotbollsmatch, mina tre bröder var med, fast en i motståndarlaget vilket gjorde hejandet lite svårt, men det var roligt att se dem.
 
Nu är klockan mycket så det är hög tid att gå och sova. Eller blir lite steg först, läsning och sen blir det att sova. Imorgon ska vi till mormor för att fira mors dag, handla och sedan ska jag och Alex på bio, "Epic".
Önskar er en trevlig söndag!
godnatt
 
tappa.se,
Fick lite lätt (läs mycket) panik häromdagen när jag började räkna på hur mycket (lite) tid det är kvar på den här terminen. Det är en hel del andra aktiviteter vi behöver få in också t.ex. orientering och vandring. Behöver verkligen semester men det är så himla mycket som ska hinnas med innan terminens slut, hjälp säger jag bara...
 
En sak som ska vara klar till nästa vecka är klassens film. Skolan ska nämligen ha filmfestival nästa torsdag och då ska alla filmer visas. Hade gjort mer än halva filmen klar men så nästa gång jag öppnade upp programmet fungerade inte filerna så jag har fått göra om allting. Väldigt frustrerande. Vi har ju endel att göra så det finns inte massa tid över för strulande teknik direkt.
 
Tyvärr inte bara jobbet jag grubblar över. Har mått lite dåligt senaste tiden med mycket huvudvärk (dock bara i veckorna) samt ont i kroppen, något jag verkligen inte är van vid. Är t.ex. öm under fötterna samt har väldigt ont i ena handleden. Ingen aning om vad problemet är men irriterande och jobbigt är det. Alltså visst, har haft dagar när jag varit sjuk och legat och sovit hela dagen då jag fått ont i hela kroppen, men dem är inte många. Tänker dock att det lär väl gå över, annars får jag helt enkelt lära mig att leva med det.
 
Kanske är den här tappa.se-tävlingen som håller på att ta knäcken på mig :P hehe
Ska bättra på stegantalet, 16500, lite till för nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.
godnatt
Nej, riktigt så illa är det inte, bara lite förkyld. Och sen är den konstiga värken i leder kvar, aldrig haft förut menmen bara att ignorera.
 
Igår var det dags för fika med några fd kollegor. Fyra av oss fem jobbar på olika skolor vilket gör att diskussionerna blir lite extra intressanta. Vi konstaterar allihop att vårt yrke har förändrats och det är mer pressat och stressat mot vad det har varit. Alla nya saker som kommit sista åren har verkligen lagt ytterligare jobb på vår arbetsbörda och tiden för det som är viktigast och roligaste, lektionerna och interaktionen med barnen, har minskat.
 
Ja, nån lösning på arbetssituationen har jag inte såhär på rak arm. Istället tänker jag visa två nyköpta nagellack :D
 
         
Beställde från en ny internetbutik som säljer nagellack från Australien, England och USA. Inte lack från stora kända märken utan mindre. Personer som gör lacken för hand och där det inte finns så många av varje. Paketet var väldigt fint inslaget =)
 
 
Hade grym beslutsångest, men till slut köpte jag Maison Shines - Golden Goose och Polish Revolutions - Oh My Goth. (Kan tyvärr inte vända bilden rätt, förstår inte varför...) Tyckte färgerna var jättefina i flaskorna och My Goth var väldigt fint på med. En grå färg med massa glitter i silver och lila i olika storlekar samt några stora svarta hjärtan. Jättefin men jättesvår att måla med. Den var så tjock att det blev knöligt och fult. Hade i lite thinner för lager två men ändå svårt. Däremot täckte det bra med två lager.
Golden Goose har jag bara provmålat på en nagel. I flaskan är färgen jättefin men efter fyra lager såg man knappt färgen utan endast det guldiga glittret. Fick rekommenderat att måla det över ett annat lack. Tycker dock det är synd då färgen är så fin, måste alltså hitta ett underlack med samma färg. Stackars mig, måste köpa fler nagellack :P
 
Men nu är det hög tid att gå och lägga sig, klockan är över två och ögonlocken känns tung.
önskar er en trevlig helg
godnatt
Edgy Polish, Polish Revolution - Oh My Goth,
Idag är ingen bra dag, mår inte super. Felet? Förutom att jag är gnällig menar ni :P Fryser, lite huvudvärk, ont i magen, ont i kroppen, vagel i ögat, trött och seg. Även lite låg efter en sak i helgen, ingen stor grej men det svider ändå...
 
Har precis försökt pigga upp mig med lite nagellack. Ljuslila på alla naglar utom ringfingret där det är en mörkblå. Blev inte jättebra men lite roligt iaf. Har bestämt att jag behöver lite fler lack så till helgen blir det att lägga en liten beställning på Nailmail. Glitter Gal-lacket jag köpte var jättebra, satt bra och glimmade så fint i solen att man bara ville titta på det.
 
Nej, nu ska jag tandtråda samt borsta tänderna, och under tiden ska jag bättra på dagens stegantal. Har 14470 än så länge, hoppas orka upp i 15000 innan sängdags (alltså om 10min). De här tappa.se-tävlingarna har verkligen gjort mig knäpp, startat en tävlingsgen i mig som jag aldrig hade kunnat gissa ens att jag hade. Går hyfsat än så länge, 3e plats av 5 i laget. Det viktiga är att jag hittills har mer än 10000steg/dag vilket gör att jag fått en stjärna för varje dag. Tänk vad motiverande en liten stjärna kan vara :P
 
Hoppas ni haft en bättre dag än mig.
godnatt
tappa.se,
Idag är det dags, dags för den beryktade kusinträffen. Vissa kusiner har jag inte träffat på 10-15 år. Behöver väl inte säga att släkten inte är jättetajt direkt :P Ska bli kul, men faktiskt också lite nervöst. Den här känslan av - vad har jag att visa för mitt liv - kommer för mig. I år är jag iaf fast anställd :D
 
Vi ska träffas i centrum vid 4 för att gå och äta, mingla och prata. Nice! Dagen till ära har jag ett nytt nagellack på mig. Har för första gången köpt ett Glitter Gal-lack från Nailmail med namnet Not another red. Är ett hallonrött holografiskt lack, jättefint!
 
          
Första bilden är tagen ute i solen och den andra inne. Har lite bråttom så hann inte göra det helt snyggt, ber om ursäkt för det. Ett jättefint lack iaf :D
 
Nu har jag 45min på mig tills jag måste gå. Håret ska fixas och kläder ska väljas, oj vilken god tid jag är ute i. Helt sjukt eftersom jag varit hemma hela dagen. Men hunnit motionera lite, dammsugat och duschat iaf :P
Ha en bra dag!
Glitter Gal, Holografiskt, Not another red,
Igår bestämde jag att den här onsdagen skulle jag vara med på Karins Gröna Onsdag. Köpte ett nytt grönt dependlack förra veckan och i flaskan såg det shrek-färgat ut vilket tilltalade mig. Men när jag väl målade med det var det verkligen ingen fullpott. Det är alldeles för skrikgrönt, saknar den där droppen gult för att göra det shrek-fint. Tänkte då att lite lila uppepå skulle bli fint och flaskorna ser jättefina ut ihop men tyvärr inte heller det blev snyggt på naglarna. Men någon kanske gillar det så här är lite bilder :P
 
                  
I ljuset från kameran ser man att den gröna är lite skarp. I dagljus såg den mildare ut. Den gröna är nr.357 från Depend. Den lila heter lavendel nr.24424 från Oriflame. Båda var lätta att måla med och den lila tycker jag är fin. Den drar åt det rosa hållet.
 
Som ni ser har jag ändrat min headerbild. Visst var vinterbilden fin men nu måste våren in även här. Ska även försöka fixa till uteplatsen under ledigheten. Ska även gå på kusinträff på fredag. Vissa har jag inte träffat på 13 år :O Vi ska gå ut och äta och prata, trevligt. Vad ska ni pyssla med under dessa lediga dagar? Vad ni än hittar på så önskar jag er några sköna dagar!
Depend, Oriflame, nagellack,
Så har våren äntligen kommit. Det har varit riktigt varmt de sista dagarna (dock fortfarande kallt om nätterna). Igår cyklade jag till moster för fika med henne, mormor och morfar. Sedan blev det en liten tripp till handelsträdgården där jag köpte lite blommor till uteplatsen så nu är det äntligen vår även där. Ska bli mer ordning därute efter denna korta jobbvecka =)
 
Inser förresten att jag glömt visa er min nya nagellacksförvaring. Var ju i stan med mamma2 för några helger sedan och hittade ett så himla fint kakfat för endast 139:-. Såg genast potentialet för det att bli en supersöt förvaring till mina lack. De flesta står där nu men några samt mina konadgrejer mm får fortfarande bo i den söta rosa lådan med muffins på.
 
Vad tycker ni? Jag blev jättenöjd :-) "Några" lack har jag men det är ju helt beroende på vem man jämför med, har mängder jämfört med det flesta vännerna men typ inga jämfört med några tjejer vars bloggar jag läser. Skönt att få känna att jag behöver köpa på mig fler :-P
 
En liten sorglig nyhet fick jag idag... En gammal vän till familjen gick bort i cancer igår natt... Lider med familjen för även om barnen är vuxna så blir man aldrig vuxen nog att inte behöva sin pappa... R.I.P...
förvaring av nagellack, nagellack,
Idag är ingen vanlig dag för idag är dagen Sofia blev mamma! I natt fick min vän Sofia sitt första barn, en liten tjej, hur söt som helst. Stort grattis till dem!
 
Dagen har gått snabbt, precis som fredagar brukar göra. Är väldigt skönt att få åka hem tidigt en dag i veckan, 1 är en bra sluttid :P Blev en fika och lite handel ihop med mamma2. Var dessutom och hämtade ut ett paket med nagellack, yeah! Efter lite vila och mat väntar jag nu in Lina som är hemma från Skåne några dagar så ikväll blir det fredagsmys. Vi ska prata, se film, äta chips och dricka cider. :-)
 
Önskar er en trevlig kväll!
Så var valborg över för i år. Blev inget firande för mig dock för det blev ingen eld i centrum. Förra året tittade jag ju på den men förut om åren har vi firat valborg hos pappa+mamma2 (efter skilsmässan hos mamma2) med egen eld, korvgrillning, marshmallows och lumumba (varm choklad med grädde och konjak, mums). Saknar det menmen nu är det som det är och det är bara att vänja sig vid avslutade traditioner samt en viss gnutta ensamhet...
 
Varit skönt med lite mitt-i-veckan-ledighet, något jag helt klart skulle kunna bli van vid :-P (jobba 80% kanske inte vore helt fel, tror att både mage och huvud skulle uppskatta det...). Varit bra väder också. Så nu kanske sista snön äntligen kan smälta. Helt sjuk att det faktiskt finns vissa högar kvar, inte snöhögar i och för sig utan mer snö-salt-grus-högar som ser jättetråkiga ut.
 
 
Nu ska jag gå lägga mig så jag orkar med resten av denna långa vecka, hehe. Ska passa på att läsa ut boken också. Andra gången jag läser den, "Mannen med falkarna" av Eline Clark McCarthy. En sorglig historia om stor kärlek och vänskap.
godnatt
Mannen med falkarna, Valborg,