Så har åter ett sportlov gått till historien. Hände inte så mycket egentligen. Vädret har dock varit skumt. Barmark och vår i måndags, snö tisdag, snöblandat regn, allt borta på onsdagen, blåsigt, vår och blåsigt och så i lördags kväll och natt snöade det massor och på förmiddagen hade det smält bort. Wierd.
 
I måndags var jag på läkarbesök (väntetid 3veckor...) för min huvudvärk. Läkaren ställde mycket frågor och var noga med mina svar. Fick göra en rad enkla tester för att kolla neurologiska förmågan för att utesluta allt farligt. Föga förvånande kom hon fram till att jag lider av migrän och spänningshuvudvärk. Hon sa att det verkade bero på mitt arbete och undrade om jag kan ändra något i min arbetssituation för att underlätta stressen och därmed dämpa huvudvärken. Måste erkänna att jag skrattade lite när hon sa det...
 
Efteråt åkte jag till mormor som tyvärr inte var hemma. Satt i hennes fåtölj och läste i två timmar innan hon kom och det blev fika. Lyckades därefter låsa mig ute när jag gick till tvättstugan så jag fick låna tofflor och jacka av grannen för att gå till mamma och hämta extranyckeln. Snyggaste outfiten ever. 
 
Tisdag och onsdag hände inte mycket, lite småstädning och så fika ute med Tommy och boken. Kvällarna var jag hos Tommy. På torsdagen städade jag lite mer. Läste och såg på tv. På fredagen städade jag det sista och sedan kom Eva på fika vid halv 3. Längesen så blev mycket prat. Tommy lagade sedan mat och vi tittade på tv samt drack ett väldigt gott vin. 
 
I lördags var det en mycket trevlig dag. Jag lånade pappas bil så åkte vi till stan för att hämta ut mina nya solglasögon. Tommys son kom och det blev lite shopping samt lunch. En biltur och en handling senare var jag hemma och efter en dusch mötte jag pappa och Kerstin samt två av deras vänner för middag. Resten av helgen spenderade jag mestadels på Tommys soffa. 
 
Var en bra lördag men annars en lite tuff helg. Kände mig ganska låg hela lördagskvällen och söndagen. Svårt att få upp humöret när man vet vad veckan ska innehålla... Men nu är vi igång...
 
Fika, Symptom på stress, böcker och läsning, lärare, sportlov, stress, vänner, ångest,
I fredags var det den sjuttonde februari och då har jag namnsdag och lillebror fyller år. Skulle åkt in till stan för att vara barnvakt men istället hämtade Filip mig efter jobbet och så åkte vi och fikade med smågrabbarna och pappa. Därefter tog pappa och jag över och spenderade ett dygn hos pappa. Bror och Erik är väldigt enkla att ta hand om. Lite gnälligt när de är trötta annars så gör de som man säger och sköter sig ganska mycket själva, leker ihop och så. 
 
Vi skulle ha grilla korv när vi kom ut men klockan var för mycket så pappa tände i grillkorgen medan jag stekte korven istället. Pappa och Bror stod ute lite och tittade, är ju mysigt. Blev pyjamas och lite mys efteråt och sedan lade sig pappa med grabbarna och tittade på rallyfilm medan jag läste, drack vin och kelade med hunden och katten i soffan. Vi pratade lite och såg på film innan vi våra somnade i soffan.
 
På lördagen gick jag upp runt halv åtta och fixade frukost till oss. Grabbarna var glada och lekte med pappas leksakslåda. Blev en timme utomhus, gick en minipromenad och lekte lite i grushögen.
 
Efter att Erik sovit en timme gjorde vi oss i ordning för att åka hem, vilket Bror inte ville. Vid typ tre var vi i Söderköping och fikade med Kerstin och vid fyratiden landade vi i lillebrors nya hus. Var en mysig helg. <3
 
barnvakt, familjehelg, faster älsklingar, skärgården,
Onsdag igen och idag är jag med på Karins Gröna Onsdag. Har testat drag marble med Essies - Saint tropez som grund och a-england - Tess D'ubervilles. Målade basen, lät torka, målade ett flödet lager till, droppade i lack två och drog genom dropparna med en tunn pensel. Behöver helt klart träna mer på detta, ska nog använda nåt tunnare att dra med nästa gång samt mer lack.
 
 
Den här veckan har inte varit okej. Möten, strul med elever, utbrott och jobbiga mail. Idag har jag ångest och det är jobbigt att gå in i klassrummet... Men samtidigt fick jag igår två fina kort och bekräftelse på att jag är lite omtyckt iaf. :-D 
 
Mina kollegor har jobbfest med spelkväll medan jag äter middag med Lina. Orkade inte vara kvar där.
Halva veckan gjord. Trevlig helg ;-)
A-England, A-England - Tess D'ubervilles, Essie, lärare, nail art, ångest,
Förra veckan var tuff men den här veckan har varit ganska lugn. Dock har jag grymt mycket att göra och jag ligger såå mycket efter. Har ju liksom inte funnits ork för allt...Men jag kämpar på.
 
Idag blev blev det en tripp till stan efter jobbet. Tog hjälp av lillebror Johan och beställde nya solglasögon. Sedan gick vi hem till honom och kelade lite med Ponyo, saknat kattmys... När Jens slutat jobbet kom han förbi en sväng innan vi tre gick och åt middag på Burgers & Bangers. Har aldrig varit där förut. Mysig lokal men för mycket ljud med både massa folk och ganska hög musik i bakgrunden. Hamburgaren var jättegod och stripsen med ost, lök och jalapeños var riktigt mumsiga. Åkte hem halv nio. Trevlig fredag.
 
När jag väl landat hemma blev det fåtöljen ihop med smågodis och en bok. Läser just nu "Kemisten" av Stephenie Meyer. Har läst 130sidor av 560. Spännande, otäck och drivande. Måste läsa, få veta. Bra alltså.
 
Önskar er en trevlig helg! Jag ska få våfflor hos mamma imorgon och sen blir det att gå till Tommy. Xoxo 
Burgers and Bangers, Kemisten, Stephenie Meyers, böcker och läsning, familjen,
Var inte tänkt att det skulle gå en hel vecka innan jag skrev igen men så blev det tydligen. Ännu värre är att jag inte varit med på Blå Måndag på jättelång tid, men nu är jag här.
 
Har testat något nytt och gjorde det med blå lack så jag kunde vara med idag. Inspirationen hittade jag på instagram, hos laqvid. Målade BRZ Blue som grund. Medan andra lagret fortfarande var blött blandade jag Mystic Aqua och Mes. Rose med en liten pensel och lade det på naglarna. Ser lite annorlunda och mystiskt ut. Blev inte superbra men helt ok. Mest nöjd med vänster pekfinger och höger ringfinger.
 
 
 
 
 
 
Blå Måndag, Oriflame - BRZ Blue, Oriflame - Mes. Rose, Oriflame - Mystic Aqua, nail art,