Så går denna vecka mot sitt slut. Känns väldigt tungt. Fått veta så mycket, hänt så mycket, saker jag inte kan hantera.... De flesta människor gillar att organisera saker och ting, stoppa in allt i fack där de hör hemma. Detta som hänt...tänker på det som en stor boll av problem. Det finns ingenstans att börja, det finns inget jag kan sortera och placera i fack. Vet inte hur jag ska hantera det. Har berättat för några på jobbet iaf...
 
Nu sitter jag här, sovit ett tag i soffan för två nätter med typ 5h sömn är för lite. Tittat på tv, druckit lite vin. Vill inte vara ensam men orkar inte vara social... Önskar Björn var här, behöver en stor kram och en famn att gråta ut i...
 
Ja, så är det helg igen...
ensamhet, ångest,
När det äntligen börjar ljusna lite i horisonten så händer det något nytt. Vet inte vad jag ska säga. Är illa...värre än jag trott...velat tro...kunnat tro...... :'(  För att citera Thåström, "Fan, fan, fan." Godnatt.
 
 från fb, "Let it go. A mental health diary"
Oro, ensamhet, ångest,

 
Försökt stänga av hjärnan idag,
det gick inte så bra.
Men att känna solen värma min hud,
höra vinden blåsa i träden, hjälper.
Att ligga på gräsmattan,
att leva sig in i boken man läser, underlättar.
Att flyta runt i det ljumma vattnet,
doppa huvudet och höra plasket, tröstar.
Men att stänga av hjärnan,
det gick inte så bra idag,
men bättre än igår...
 

 
dikter, ensamhet, ångest,
Efter lördagens trevliga firande blev jag liggandes hela söndagen. Hade jätteont i halsen, rejält förkyld. Vilade men kände att jag var tvungen att jobba. Så i måndags kom de nya eleverna. Det blev en bra dag med mycket nyheter. Lite orolig för terminen, men den dagen den sorgen...
 
Så jobbade måndag och tisdag. Mådde riktigt risigt i tisdags. Kände mig febrig, ont i halsen, hostade och var jättehes. På eftermiddagen gick jag till assistenten och sa, hittar du en vikarie till imorgon så är jag hemma sjuk då. Och så blev det. Hade mina lektioner, två samtal sen planerade jag hela onsdagen och så klockan fem gick jag hem sjuk. Var skönt på kvällen att veta att jag skulle vara hemma, kunde koppla av. Så kom onsdagen och jag bara vilade, sov, läste, såg på tv, kelade med katten. En bra dag och genom vila samt att vara tyst typ ett dygn så har jag idag mått hyfsat, inte ok men klarade att jobba iaf.
 
Men nu hemma på soffan har jag alldeles för mycket tankar och känslor för mitt eget bästa, kämpar med att hålla känslorna i schack och andas djupt.... Men förkylningen är på sluttampen iaf.... Och imorgon vänner är det Friyay :-D 
sjuk, ångest,
Igår fyllde pappa år, 60!?!  Känns sjukt att han fyller så mycket, snart pensionär, det är ju bara gamla som är pensionärer?! Förvirring.
 
Men vi hade en mycket trevlig dag iaf. Pappa och Kerstin bjöd på kalas hela dagen. Mamma, Conny och jag kom ut vid ett. Det var kallskuret och potatissallad till mat, bakelse och på kvällen grillade vi korv. De åkte hem tidigare men jag fick åka med Filip så var hemma runt 10. 
 
Vi saknade lillasyster samt Chris och Erik, de kom inte för han har lite kolik så de var trötta. Annars var typ alla där, mina syskon, mina mammor med respektive, alla pappas syskon, kusin Pierre med flickvän samt Marianne som var gift med pappas döda bror. På plats var även Kerstins barn så Charlie och jag fick en liten pratstund vilket var kul. Sedan kom även endel av pappas vänner. Var en trevlig dag (dock glad att jag åkte hem för alkoholen började ta ut sin rätt). 
 
Såå, här kommer lite bilder :-D 
 
 
En kompis till pappa hade med sig sin jetski,  pappa, Jens och Filip lekte lite. Pappa är största barnet.
Så fort stora Rocky kom ut hoppade han i vattnet och badade, så himla sött!
 
 
Filip hade fullt upp, Albin hängde efter honom som en svans, vattenkrig och bad var favoriterna.
Bror fick en tröja av mig, den gillade han. Men framförallt gillade han lådan med bilar som ställdes fram. Lovar, han lekte ensam med dem i typ 2h, helt besatt :-D 
 
 
❤ Riktigt vacker och trevlig dag med endel släktingar man typ aldrig träffar. ❤ 
Släkt, Svensk sommar, familjen, födelsedagsfest,
Onsdag igen, tiden flyger verkligen fram. Jobbat tre dagar, typ 26h, redan helt slut. Hade behövt lite mer energi i bagaget... 
 
Hade inte tänkt vara med på Karins Gröna Onsdag den här veckan men så inser jag att jo, jag har faktiskt gröna naglar idag :-D Lacket är Oriflame - Sugarnail Green som jag visat tidigare men gillar det så kör det igen. Nytt är dock att kortet är taget i solljus!
 
 
Oriflame, Oriflame- Green, Sugarnails, grön onsdag,
Igår var "Brolle on tour 2015" på Folkets Park hos oss. Brolle, Nanne och Boppers underhöll oss i typ 1,5h. De är verkligen jätteduktiga och bra!
 
Tyvärr tycker jag att det blir lite snett för de uppträdde inte förrän 24.00 så när de var klara var kvällen slut. Mellan 21-23 uppträdde Lalles Bodega. Önskar att de hade uppträtt efter Brolle istället för man blev danssugen av att se uppträdandet och de spelar bra partymusik. Ville inte alls gå hem... Menmen de var som sagt väldigt bra!
 
Linda och Alex var hemma hos mig innan. Vi hade trevligt. Sen fick vi åka raggarbil ut till parken och på vägen hämtade vi upp Lina. Blev dock inte så stor partystämning, jag har fortfarande för mycket i hjärnan som snurrar... Men här kommer lite kort från kvällen iaf.
 
 
 Kan jag inte få Brolle så har jag inga problem med att gå hem med basisten till höger istället ;)
 1600 personer som sjunger med till låtarna, mäktigt!
 
 Den här snubben sjöng så himla coolt med rejäl basröst, ahhh gåshud.
 
 
Gillar hans t-shirt "It's better to burn out than to fade out."
 
Var inte meningen men blev så att jag gick hem ensam från parken, tog typ 50minuter. Blev en suddig selfie under tiden. Var lite rädd på vägen, såg yxmördare överallt. Slutade med att jag ringde Björn, tack och lov var han vaken så vi kunde prata sista biten. Saknar honom.......
 
Men nu är det tyvärr dags att gå tillbaka till vardagen igen...vi lärare börjar imorgon och nästa måndag kommer barnen. Därför måste jag säga god natt nu. Önskar er en bra vecka!
Boppers, Brolle, Brolle on tour 2015, Folkets Park, Lalles Bodega, Nanne Grönvall,
Kan inte fatta det, men det är sista onsdagen i frihet för mig. Man tycker i början av sommaren att den känns huuur lång som helst, men det är den inte. Så nu är den alltså här och jag spenderar den med att fixa naglarna och vara med på Karins Gröna Onsdag.
 
Den här veckan testar jag återigen någon nytt, jag har gjort en waterfall-manikyr med tre olika gröna lack. Det är rainbowhoney - sparkling agave, Nfu Oh - nr.431 samt Isadora - Turquiose Crush. Kan inte säga att det är min bästa manikyr direkt men är ändå hyfsat förtjust i den. Den glittrar fint i solskenet, ja solen tittar faktiskt fram lite försiktigt nu.
 
 Hur ser era naglar ut idag?
Isadora - Turquoise crush, Nfu Oh nr431, Rainbow Honey - sparkling agave, grön onsdag, nailart, waterfall,
Trodde jag hade skrivit denna här redan men tydligen inte. Den har legat i mobilen sen i våras och väntat. Nu är det dags... 
 

 
Du duger inte, viskar natten.
Du förtjänar att vara ensam, suckar vinden.
Rösten i mig vill protestera men orkar inte.
Hjärtat vill att någon försvarar det mot rösterna.
Kroppen litar inte på någon utan önskar försvinna...
.

 
 
 
 
dikter, ensamhet,
Den här sommaren har inte varit superbra direkt, det har varit ganska kallt och en hel del regn. Karnevalshelgen var det riktigt varmt, både på dagarna och kvällarna. Sedan har det varit några timmar då och då med sol men idag har det äntligen varit sommar igen.
 
Vi har varit i sommarstugan, legat på en filt, solat, läst bok och så badat emellanåt. Blev lite molnigt men var ändå varmt och skönt. Nu ikväll däremot har det åter blivit kyligt. Nog för att jag suttit ute på en restaurang många kvällar i sommar men man har behövt tjocktröja eller filt varje kväll. Menmen är ju ändå skönt att vara ledig.  
 
 
 
Bad och sol, Sommarkvällar, Svensk sommar,