Tog sex dygn innan Tommy fick lämna sjukhuset och jag var där varje dag och hälsade på. Fredag och söndag var mamma och Conny med så då åkte jag bil. Sen blev det buss. Mycket buss. Cirka tre från jobbet och hos Tommy runt kvart över fyra halv fem och så hem halv sju eller halv åtta. Jobbigt men mådde bättre av att vara där än hemma själv. Redan i tisdags var jag helt slut så gjorde en planering och sa att jag kanske inte skulle komma på onsdagen och när jag var hemma kvart i nio på kvällen bestämde jag mig för att stanna hemma.
 
Jag sov många timmar och var sedan hos Tommy kvart över tolv tills Conny kom och hämtade oss halv tre. Var på apoteket länge för att försöka fixa alla mediciner och trots det hade en läkare skrivit ut fel så jag var tvungen att ta apoteket hemma med. Var mycket strul på hans avdelning. De hämtade patienter till röntgen fel dag, glömde ge medicin och gav den för sent. Fy.
 
Det är i alla fall skönt att ha honom hemma. Samtidigt som jag är mer orolig nu. På sjukhuset hade de ju koll på honom hela tiden, nu kan han ju typ dö utan att vi märker det på flera timmar!...! Usch för sjukdomar och skit. 
 
Vet att han mår dåligt och är trött, inte konstigt alls. Problemet är att jag också mår dåligt och är trött. Sover väldigt mycket och är ledsen och orolig. På jobbet har jag mest stängt in mig i klassrummet för att orka ha lektionerna och slippa prata så mycket om det. Men det sliter... Och det tillsammans med nationella prov, skriva iup:er, ha utvecklingssamtal, sitta på möten och ha lektioner blir liksom för mycket... Bara för mycket...
 
Men idag är det första dagen på påsklovet, Tommy mår hyfsat, solen skiner och jag ligger på soffan med en bok. Helt ok dag. 
Sjukdom, Sjukhus, stressad lärare, ångest,
Förra helgen spenderade vi med att flyttstäda. Var så slut att vi lade oss mellan tio och elva på kvällarna., trots att det var helg. Jag gick hemifrån runt nio på lördagen och var hemma vid sju. Mamma och Conny fick hjälpa mig med fönstren for jag nådde inte utsidan och Tommy hjälpte mig med golven. Men det mesta gjorde jag själv. Hemskt, jobbigt och jag grät till och med en skvätt för att jag var så himla trött. Och irriterad. Älskar mamma men usch vad hon irriterar mig, får mig att känna mig som två år och som att jag inte klarar nåt. Du måste göra det där, inte många dagar kvar nu. Nej tack, jag kan klockan och dagarna i månaden. 
 
I söndags hade jag besiktning av lägenheten. Med pappa. Usch vilken ångest det gav mig. Men det gick faktiskt bra. Men var väldigt skönt att få lämna nyckeln och gå därifrån. I lite snöfall, usch. Sen under veckan har vi varit i Tommys lägenhet och städat. Mamma och Conny hjälpte också topp en kväll. Men nu är det över. Sista veckorna har varit tuffa. Och nu trodde jag det var över... Men näpp...
 
Tommy har mått extra dåligt sista månaden. Inte orkat nästan något, sovit dåligt och den här veckan tvingades han åka till vårdcentralen för att få andas syrgas. Har varit förkyld också och det gör ju astman sömre, men inte så här... Sen i torsdags skickade vårdcentralen honom med ambulans till akuten. Och för har han varit sen dess. Så dåliga värden att han inte släpps hem, 160 i vilopuls, bara det är illa nog. I fredags var mamma, Conny och jag där efter jobbet och igår tog jag bussen. Där ca 2,5h och åkte buss 3h. Men var skönt att vara hos honom. Bättre men fortfarande jättedålig. Vet inte riktigt vad som kommer hända. Får inte komma hem idag heller. Vi ska snart åka dit... Orolig. Vill bara gråta... Vet inte hur kan ska hantera sånt här... Vad gör man? 
Sjukdom, Sjukhus, ångest,