Den här veckan har inneburit mycket stress. Varit jobbiga saker med eleverna, idag har fyra kollegor varit sjuka, inga vikarier, flera dagar utan ordentlig rast och idag var min elevassistent sjuk. Känner att det varit en vecka när jag var ännu mer på helspänn än vanligt, trodde inte det kunde bli värre... Så sjukt trött ikväll. 
 
Den här veckan har jag vid flera tillfällen fått ångest. Varit tvungen att hålla mig sysselsatt och i onsdags fick jag gå ut och djupandas lite när klassen såg en serie. Ibland vet jag bara inte vad jag ska göra...menmen bara att streta vidare.
 
Igår var det marknad. Åkte faktiskt från jobbet en timme tidigare än vanligt för att gå en sväng med mamma och Conny. Vi gick, handlade kryddor godis och chokladbollar, vi åt och så åkte vi hem.
 
Idag blev det också en kort dag på jobbet för vid halv fyra träffade jag gamla kollegor för en fika. Alltid trevligt!
 
Nu är det bara en dag kvar innan en veckas välbehövligt lov. Dock lär jag få stanna länge imorgon för jobblivet är verkligen i ett enda kaos just nu.
 
Önskar er en trevlig helg!
Jobbet, Marknad, lärare, stress, stressad, trött, ångest,
så har min helg sett ut. Eller redan från torsdagen då jag sov på soffan mellan halv 7 och kvart i tio. Sov djupt också för jag vaknade av en mardröm, helt förvirrad. Såg Arrow innan jag gick och lade mig igen. Fredag blev stressig då min elevassistent var hemma och vabbade. Fick vara både läraren och assistenten så massa spring och ingen planering eller lunchrast. Passade inte så bra eftersom jag var jättehes och hängig. Var så hes torsdag och fredag att det var lagom att jag kunde prata. 
 
Vilade massa mycket fredag och lördag. Fram till klockan 19 då jag åkte till Lina, vi tog en drink och pratade innan vi gick ut för lite mat och massa drinkar. Blev lite yatzy också. Vi pratade mycket. Tunga saker utan lösningar. Senare kom Tommy så då fick jag låna hans hand vilket var skönt.
 
Ja som sagt, sen vilade jag. Hann tvätta lite på söndagen och så gick jag och Christine på bio. Såg "Inferno" med Tom Hanks. Älskar Dan Browns böcker och även filmerna.
 
Nu kör vi sista dagarna och sen är det lov. Yeah :-)
Bio, Inferno, förkyld, trött, vänner, vänskap, ångest,
Borde inte bli förvånad, när livet är jobbigt så blir jag förkyld. Förra året var jag ju lite förkyld typ oktober till mars. Och nu är det igång igen. Haft rejält ont i halsen sen i lördags och idag blev jag även hes, blev nog lite överansträngd efter allt pratande på jobbet. I två dagar har jag känt mig febrig och igår gick jag hem direkt efter lektionerna vid tre och låg på soffan med en filt hela kvällen. Hjälpte dock inte för jag har känt mig sämre idag. Även varit yr idag. När jag skulle dra ner världskartan kändes det som jag skulle svimma så fick stödja mig på pekpinnen. Efteråt sa jag till min elevassistent att jag kände mig lite yr förut. Då sa han att han såg det, trodde att jag skulle falla ihop. Han har varit så snäll och fixat betydligt mer än han måste. 
 
Hoppas det vänder snart för jag orkar inte jobba så här. Var hemma då, tänker ni. Ja det borde jag vara men det är svårt när vi helst inte ska ta in vikarier. Vet ju att man ställer till det för sina kollegor genom att vara hemma. De andra får gå in på sin planeringstid och jobba dubbelt utan extrabetalt. Känns inte sjysst. Får vila i helgen.
 
I måndags hade vi en tuff dag med utbrott och labilt beteende hela dagen. Både assistent och jag var helt slut när vi gick hem. Jag kände mig lite överväldigad av både jobb, förkylning och ensamhetskänslor så fick en rejäl dos ångest på jobbet och sedan igen när jag satt och väntade på bussen. Svårt att andas, panik, otillräcklighet... Gick över sen när bussen kom och busskompisen satt där så jag fick nåt annat att tänka på.
 
Onsdag idag. Har varit grymt grått och tråkigt nu i två dagar. Som att leva i en kastrull. Men älskar alla fina färger som finns i naturen nu. Onsdag innebär också säsongspremiär av "Grey's Anatomy" vilket jag verkligen ser fram emot :-)
Höstfärger, Jobbet, ensamhet, förkyld, sjuk, trött, ångest,
I fredags åkte jag direkt från jobbet in till stan. Först blev det en synundersökning, långt letande efter nya bågar och så betalning. Gick till sushistället och köpte middag och så hem till Filip och Chris för att vara barnvakt till Bror och Eric. Blev en jättemysig kväll. Vi såg på "Bolt", drack välling, åt frukt samt popcorn. Var så kul att se att även lille Eric var helt involverad i filmen. Lyssnade inte när jag frågade om han ville ha mer frukt eller så utan var helt uppslukad. Så ibland vände han sig om mot mig och log eller skrattade. Så himla söt!
 
 
 
 När Eric lagt så fortsatte myset för mig och Bror. När filmen var slut lade vi oss för att sova i hans säng. Även faster råkade somna. Sen åt jag, tittade på "Den gode dinosaurien" som jag inte sett förut, riktigt bra film. Blev en bra kväll! Filip och Chris kom hem kvart över elva så då åkte jag hem. Måste se till att det blir fler såna här kvällar =)
 
Lördagen vaknade jag sent och kände mig hängig, tycker ju att efter 8h så borde man vara pigg. Låg kvar i sängen en timme och tittade på "Daredevil" på Netflix, gillar den serien. Pappa ringde så det blev lunch med honom (eller frukost för mig). Handlade lite och så cyklade jag hem i blåsten, för oj vad det blåste. Blev en timmes tupplur på soffan, tittade på tv, läste, såg film, blev ytterligare en tupplur på en timme på kvällen, såg film, läste och somnade.  Sov 8h även den natten men har ändå känt mig jättetrött. Lite förkyld och mycket huvudvärk i helgen, även lite ont i magen. Toppenhelg :P
 
Men nu är det snart ny vecka och jag avslutar denna med choklad, hallonsoda och "Daredevil". Godnatt
 
Bolt, Daredevil, Den gode dinosaurien, Netflix, barnvakt, fasters älsklingar, förkyld, sushi,
Igår var det regn och blåst hela dagen så jag var aldrig ute. Blev lite läsning och sen sju avsnitt av Gilmore Girls. Utnyttjade även tiden till att fixa naglarna. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig.
 
Tejpade lite kors och tvärs över naglarna och målade sedan med Oriflames BRZ Blue. När jag tog bort tejpen hade det läckt in på tummarna så där fick jag måla över och på de andra naglarna blev kontrasten alldeles för liten. Så blev att ta fram toma - Jess och göra prickar istället. Sen testade jag matt överlack på det och nej så sen blev det vanligt överlack. Puh. Om jag inte tänkt mig nåt annat så hade jag nog blivit nöjd men njäe. Gillar den blå färgen iaf ;-) Första bilden är inneljus (färgerna stämmer bäst här) och uteljus. 
 
Här är iaf mitt bidrag till Emelies Blå Måndag! 
 
 
Blev ett sent inlägg för jag har varit och ätit middag med Lina. Tre timmar med mat, prat och psykotiska hjärnor. Perfekt! Fick en fin mugg av henne också, med bilder av Baloo <3 
 
Kram
Blå Måndag, Nagellack The One, Oriflame, Oriflame - BRZ Blue, nail art, toma - Jess, vänner, vänskap,
I torsdags orkade  jag inte för att vara ensam hemma med mina tankar så jag gick på bio. Tack för att ni börjat sända igen! Såg "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn". Den var bra, perfekt för att sysselsätta hjärnan!
 
För hjärnan behövde sysselsättas. Fick nämligen ett samtal från veterinären i torsdag fm. Att jag hade en urna att hämta. Usch. Så spenderade mycket tid åt att fundera på hur jag skulle göra och klara det. Ringde mamma men de skulle iväg (hon hade följt med om jag bett henne), pappa var på resa och jag har lite svårt att be vänner om tjänster. Så i fredags klev jag av bussen, mumlade för mig själv att det kommer bli bra. Gick in, hämtade kartongen och gick hem. 
 
Hela vägen hem fick jag anstränga mig för att inte bryta ihop. Men tänkte att det är ju lite pinsamt att gråta i dagsljus på öppen gata vilket fick mig att hålla ihop. Tills jag kom hem iaf. 
 
Igår firade vi mammas födelsedag, fyra dagar för tidigt. Vi var i sommarstugan, fick sallad och äppelpaj. Pappa, Kerstin kom direkt efter sin resa, mormor och jag fick åka med Eva, Elin, Tobbe och barnen kom också. Moster har opererat andra knät så hon stannade hemma, och Majbritt mådde inte bra. Trevligt men ansträngande, för man måste ju vara glad och social. Jag var ganska skör så på kvällen blev det några drinkar med Tommy. Hade behövt fler men var bättre än inget.
 
Imorgon är det måndag och ny vecka. Jippi!
ensamhet, födelsedagsfest, sorg, älskade katt, ångest,
Förkylningen har inte gett med sig helt men ja är mycket bättre. Tröttheten ger dock inte med sig men den beror nog på andra saker...
 
Har officiellt blivit höst. Är bara fint 5grader på morgnarna men under dagarna är det soligt och fint med massa färger. Vi har ju varit bortskämda med en väldigt varm höst, förutom två veckor i augusti. 
 
Efter jobbet tog jag en liten cykeltur och åt mat på verandan. Blev en kycklingsallad. Satt och läste med musik i öronen, väldigt social. Men fick prata lite iaf för en bekant kom och satte sig. Kan vara social, är bara så jobbigt. Sen ringde Björn. Har inte pratat med honom på säkert sex veckor, har inte orkat. Men kändes skönt att få höra hans röst och känna hans tröst. Saknar min vän... Han föreslog att jag skulle komma dit ett tag. Skulle vara skönt men är ju så långt och dessutom knöligt att ta dig sig, små vägar utan buss. Nån gång ska det ske iaf.
 
Så iaf,  hänt lite mer än bara legat på soffan idag.
Snart helg...
sorg, vänner, ångest,