Tyckte jag hörde något utanför så jag öppnade balkongdörren och tittade. Såg inget. Tittade upp på himlen och såg något jag aldrig sett förut, en fallande stjärna. Eller var det du?

Fick igår veta att en fd kollega till mig har dött, efterlämnade sig en make och två barn, unga vuxna som verkligen behöver sina föräldrar. Besegrade cancern första omgången men inte den andra...fick domen i höstas, några månader kvar. Vet inte hur jag skulle reagera på ett sådant bud...kan inte föreställa mig det, så fruktansvärt. Tackar dig för trevliga samtal och skratt. Hoppas du fått det bra nu och slipper lida...

En signal till oss andra att ta till vara på livet, leva det och njuta. Inte alltid lätt dock när ensamheten tränger på, ångesten dunkar och hjärtat värker...

<3
 

Vi har under ganska många år haft släktmiddag på nyårsafton. I år höll det på att inte bli någon men till sist blev det en enklare middag. Därav att jag satt hemma ensam från halv elva o framåt över tolvslaget. Kan inte säga att det kändes jättekul men katten blev glad. När raketerna började dåna gömde han sig och när han väl kom fram så har han varit som en igel på mig. Låg t.o.m på mina fötter när jag satt på toan =)

Jaha, nu är alltså frågan vad nya året ska föra med sig...Har väl inte varit supernöjd direkt med dem sista åren jag har bakom mig så hoppas att det nya blir bättre.

Nu ska jag snart sova för imorgon blir det födelsedagsmiddag kl.3. Kära morfar fyller 80 år :D

Önskar er ett härligt 2011
! (önska kan man ju, hur jag sen tror det blir är ju nåt helt annat :-P )
kram <3