Förra helgen var vi i Näs på lördagen, solade och slappade. Sen på kvällen åt vi mat med en av Tommys vänner och hans familj. Så på söndagen åkte vi hem till dem i Västervik. Gick en promenad längs strandvägen in till centrum, åt på McDonalds, tog en glass i hamnen och gick tillbaka. Jag var inte på ett jättebra humör efter jobbiga saker som att pappa hamnade på sjukhus med blodproppar i lungorna. Men var en mysig helg ändå.
 
Vi behöll bilen hela veckan. På måndagen hämtade Tommy mig på jobbet och sedan åkte vi och hälsade på pappa på sjukhuset. Han var dålig då men blev snabbt bättre så fick åka hem på tisdagen.
 
På onsdagen blev det en tur till Ekön. Kände att jag behövde återhämtning så vi strosade runt på klipporna ett tag, väldigt fint därute. Kände att det funkade, blev lugn.
 
 
 
Sedan var det dags för långhelg. På torsdagen var vi en sväng till dollarstore och sedan köpte vi med glass och åkte till mamma och Conny för att fika. På fredagen tog jag det lugnt, gick i pyjamas till kl.13 innan jag gjorde mig iordning för en tripp till centrum. Mötte Tommy, tog en biltur, softade på soffan och sov.
 
På lördagen var det supervarmt så efter att ha flyttat hans bil och tagit en promenad, flyttat lite av mina grejer från mammas hus åkte vi till Näs. Blev vila, sol och bad, ja till och med för mig. Var faktiskt 18grader i vattnet så även jag badade o och simmade lite. Sen bjöd de på grillat, fläskkarré med potatisknyten sallad och kryddsmör och sedan lite glass till efterätt. Gott och mysigt. När vi kom hem satte vi på en film men efter typ en kvart gick strömmen. Ovanligt. Var borta i över en timme. Var varmt, som vid Medelhavet, så vi tog med oss några cider och gick ner till hamnen och satte oss och blickade ut över vattnet. Mysigt och väldigt skönt! Var en bra helg över lag som avslutades med en mors dags-middag ute med mamma, Conny, moster, mormor och Majbritt. Och sedan en cykeltur hem i ösregn hehe.
 
 
Nu väntar snart en långhelg till, ska bli skönt! Speciellt efter idag, haft kulturkväll på jobbet så var där 07.00-19.45, lite trött när jag kom hem faktiskt. Vi behöver ledigt, alla på jobbet....
Bad och sol, Bilpromenad, Ekön, Ledig, Sjukdom, Strömavbrott, Symptom på stress, Västervik, grilla, helg, skärgården, stressad lärare,
Idag är det grön onsdag hos Karin och jag lyxar till det med nya naglar igen. Gjorde en drag marble igår med Essies sand tropez som bas och Essies on the roadie som grönt lack.
 
 
 
Tyvärr är inte vänsterhanden helt upplärd ännu utan höger hands naglar blir lite sämre än vänster. Mest är det för att det går lite långsammare så baslacket hinner torka lite mer vilket gör att när man drar runt lacket blir det små hål utan lack. Men är ändå nöjd, gillar denna typ av manikyr och den är hyfsat snabb att göra. 
 
Räknar ner, bara timmar kvar tills jag är ledig fyra dagar, ska bli väldigt skönt!
XOXO 
Drag marble manikyr, Essie - on the roadie, Essie - sand tropez, grön onsdag, nailart,
Gjorde mig till igår med en blå manikyr. Tänkte en färg som grund och så glittriga prickar längs tipparna. Målade. Blev blä. Gjorde om det till en blå fransk manikyr. Blev halvblä. Men här är den iaf.
 
  
Grunden är Oriflames BRZ Blue och det glittriga är Zoya Charla. Fanns sån potential men blev fis XD 
Jaja är med med Emelies Blå Måndag iaf.
 
Och ja, blå är måndagen varit...utbrott på jobbet med trashat klassrum och så hälsat på pappa på sjukhuset....trött...så mycket skit överallt...tur man kan tröstäta...godnatt 
 
 
Blå Måndag, Oriflame - BRZ Blue, Sjukdom, Zoya - Charla, familjen, fransk manikyr, lärare, trött,
Tommy gillar att ta med mig till nya platser vilket jag uppskattar. Så förra lördagen när vi fikade hos mamma och Conny förhörde sig Tommy om ifall jag varit på Kvädö så sen på söndagen åkte vi dit. Vägen var ju inte så rolig men oj vad vackert det var. Så häftiga stenar, berg som slipats av vatten och stenar och utsikten var gudomlig. Vi fikade och så gick vi även upp i utkikstornet. En upplevelse.
 
 
 
 
 
 
Därefter åkte vi och fikade hos pappa. Inte lika trevligt men nödvändigt... Han har det iaf väldigt fint :-)
 
 
 
Bilpromenad, Kvädö, Utflykt, Valdemarsviken, familjen, skärgården,
Känns som det varit väldigt mycket att oro sig för sista två åren. Så trött.
 
Och nu när det ena problemet varit lugnt i en månad så dyker något annat upp. Förutspådde detta. Hoppades så att jag skulle ha fel men det verkar inte så...verkar bli så illa som jag befarat. Vet inte om jag orkar en vända till med detta. Vill inte vara sån men jag har fullt upp med mig själv och mitt leende. Hoppas iaf jag slipper samtalen, ilskan och fyllan, räcker med deppighet och öl. 
 
Dag två denna vecka med huvudvärk. Var ganska lugnt flera veckan men ändå trött på det. Tar sån energi att ha ont. Jaja, bara att kämpa vidare. 
 
Godnatt 
Oro, ensamhet, familjen, ångest,
Vi var som sagt ute och åkte bil i söndags också. Blev en tripp till Edsbruk där Tommy ville fota en kyrkogård. Har åkt förbi förut men inte tänkt på vad som ligger där. En vacker gammal kyrkoruin. Den byggdes på 1100-talet och man kände verkligen historiens vingslag när man var därinne. Så vackert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En otroligt vacker plats, kyrkogård, gravstenar från 1600-talet fram till ni, och ruinen. Man förstår vilket jobb det måste varit att bugga denna helgedom. De små stenarna inblandade mellan de stora. Allt pysslat med människohänder... Älskade det!
Edsbruk, Gravar, Historia, Kyrka, Kyrkogård, Kyrkoruin,
Ja, vad ska man säga. Veckan som gått har väl varit okej. Förutom tre dagar med rejäl huvudvärk, så pass att jag åkt hem tidigare än vanligt och lagt mig en stund. Tommy har lockat ut mig senare på kvällarna för en promenad men inget har hjälpt helt, fick blivit bättre emellanåt. Varit trött och hängig, inte vanligt trött utan ända-in-i-själen-trött liksom. 
 
Men i fredags åkte jag från jobbet redan halv två för att hjälpa pappa vara barnvakt åt grabbarna (eller jag var barnvakt han skötte sig själv typ). Jag började med att hämta på dagis. Gick in och såg att några satt och åt mellis. Ursäktade mig och frågade om de visste var Erik var. Såg en litet huvud kika fram och sa, hej Erik. Han gled snabbt ner från stolen och kom springandes mot mig med öppna armar. Lyfte upp honom och han lade huvudet mot min axel. Så mysigt. Hela eftermiddagen tydde han sig mycket till mig, blev till och med lite ledsen när jag skulle åka hem. Når Bror kom fick jag en kram även av honom innan vi gick hem för lite bus. När pappa uträttat sitt ärende gick vi och fikade. På vägen tillbaka åkte vi lite rutschkana och lekte. Bror blev lite arg och ledsen när han inte fick som han ville men de är ändå väldigt enkla att ha hand om. Vi hann leka lite innan Filip kom hem och vi var tvungna att åka.
 
Efter jobbvecka, huvudvärk och barnvakteri var jag ganska trött i fredags kväll. Tvättade, läste och sedan sov jag mycket i soffan. Inte pigg alls. 
 
I lördags möttes jag och Tommy på väg till mamma där vi lånade deras bil och åkte på utflykt. Tog en fika på Kårtorp, åkte till Östra Ed och sedan till Näs för att fika hos mamma och Conny. Vi har inte umgåtts med dem som par så det kändes lite udda, men bra, de verkar gilla varandra. Vi behöll bilen till söndagen så vi gjorde ytterligare en utflykt. Men den ska jag berätta om senare. Men när vi hade lämnat bilen och gått till Tommy blev jag dålig. Fick jätteont i magen, blev illamående och trodde jag skulle svimma. Gick och lade mig och kände mig konstig. Vilade typ en timme under filt innan jag mådde bättre. Märkligt.
Ytterligare en vecka, dock en kortvecka, ska börja. Redan trött och ångestfylld.
 
Önskar er en bra vecka.
XOXO 
Bilpromenad, Kärlek, Symptom på stress, barnvakt, familjen, faster älsklingar, huvudvärk, stressad lärare,