Idag har jag gjort något nytt. Jessica och jag var på stickcafé på biblioteket. Jag har inte handarbetat på flera år men känner att jag kan behöva lite kreativt lugn. Jessica virkade och jag började sticka på en halsduk på rundstickor. Har ingen beskrivning så fick ta upp för att jag hade för lite maskor. Men nu vet jag hur jag ska göra i alla fall. Blir fortsättning i januari, fast jag hoppas att halsduken är klar då!
 
I söndags hände något märkligt, också nytt men inte positivt sådant tyvärr... Medan jag bakade en liten sockerkaka inför att Alex skulle komma fick jag lite ont i huvudet, men bara lite. Så märkte jag att det började flimra för ögonen och synfältet minskade. Det var som att svarta fläckar hindrade synen under och från utsidan av ögonen, väldigt obehagligt. Funderade på om jag höll på att få en stroke eller något liknande...tog en huvudväkstablett och härdade ut. Huvudvärken blev mycket värre så på eftermiddagen låg jag mest i soffan med dunkande huvud, usch, ingen jättekul em direkt.
 
Men det som var bra med söndagen var att Alex kom på besök med sin en vecka gamla Vilgot. Jättemysigt! Även han trivdes okej i min famn =)
 
En liten bild på lille Vilgot sedan tackar jag för mig. Varit en lång vecka...godnatt
Foto: haft besök av Alex o lille sötnosen Vilgot idag! han trivdes hos svensson :-) varit en riktig bebishelg <3
stickcafé,
Efter en vecka som verkligen inte varit rolig (irritation på jobbet, huvudvärk, grått och regnigt väder...) kändes det ljuvligt att sätta sig på bussen till Norrköping och umgås med lillebror, hans flickvän och deras lilla bebis Bror. Jag köpte med sushi, åh vad mumsigt det var, så spenderade vi några timmar i deras nya fina lägenhet med att äta, fika, dricka lite vin men framförallt prata och mysa med bebisen.
 
Bror är bara lite mer än 1,5 månad och det är helt underbart att få snuffsa honom lite i nacken =) Bar runt på honom ganska mycket så hans mamma och pappa fick lite egentid. Visade honom några danssteg och så tittade vi på lampor, dem är ju ganska lättroade i den ålder.
 
Besöket var som sammet för själen (inte bara goset och sällskapet, hade även ett bra samtal ensam med Chris). Ett litet kort på oss när Bror somnat mina armar <3
 
Foto: sushi + prat m lillebror o Chris + massa bebismys m Bror = väldigt trevlig fredagskväll <3
 
Idag (ja, klockan har slagit över till söndag men har inte gått och lagt mig så det är fortfarande "lördag" :P ) har jag inte känt mig riktigt lika glad tyvärr. Efter fika med mamma, Conny, mormor och morfar gick jag till centrum för att uträtta lite ärenden. Blev hungrig så jag och den nylånade boken gick och tog en smörgås på cafét. Sedan blev det hemgång, såg en film, lagade mat, kelade med katten och såg en film till ("The Blind Side", Sandra Bullock spelade rik fru som helt plötslig tar hand om en 17år svart stor kille som inte har någonstans att bo, Michael Oher, verklighetsbaserad, väldigt bra!). 
 
Tycker det är okej att vara ensam, behöver ensamheten, men idag blev det lite för mycket. Kände mig ensam och patetisk (antagligen för att den lilla familjen igår hade det så himla mysigt...). Menmen, bara att försöka rycka upp sig... Tur Baloo varit extra kelig idag :D
 
Nu blir det en stund med boken innan jag ska sova.
godnatt
Michael Oher, bebisgos, sushi,
Så var det onsdag och jag har gröna naglar idag vilket innebär att jag kan delta i Karins Gröna Onsdag =)
 
I söndags tog mig tiden att göra en gradient i grönt. Har tre olika färger:
Isadora nr.705-Combat Khaki, Max Factor nr.15-Glam Green samt A-England-Tess D'urbervilles.
 
 
 
 
 
      
Svampade på de tre olika färgerna och avslutade med överlack från Oriflame. Tycker dock att Glitter Glam och Tess D'ubervilles är lite för lika men är ändå ganska nöjd. Ibland är det roligt att göra något annat än bara måla som vanligt.
 
Även om det är Grön Onsdag så är resten av dagen väldigt grå, på alla alla sätt (grå himmel, regn, okoncentrerade elever o dåliga nyheter på jobbet). Detta 'firar' jag lämpligt nog med Grey's Anatomy och en grön dammsugare. En sista bild på naglar och bebiskatten =) Godnatt.
 
 
 
 
A-England, Isadora, Max Factor, grön onsdag,

 
Hösten
med sina sprakande färger
lurar den i varje hörn.
Hösten
rött, gult, orange och guld
har glittrat på träden.
Hösten
färgerna har försvunnit
bytts mot blåst och mörker.
Hösten
har sänkts sig och
regnet piskar mot rutan.
Hösten
kryper upp i soffan
myser med filt, bok och te.
Äntligen... 
 
 

höstbilder,
Efter 50dagar avslutas idag stegtävlingen vi på jobbet är med i. Gick i mål för två veckor sedan men har självklart fortsatt.
 
Under dessa 50dagar har jag enbart en dag under 10000steg (vilket är det rekommenderade antalet steg/dag man ska ta). Idag när vi avslutar tävlingen har jag gått 619,4km och har ett snitt på 15800steg/dag. Jag kom på andra plats (kom trea i tävlingen i våras) av fem. Ganska nöjd =)
 
Mest nöjd är jag över att det bara är en dag som jag inte har 10000steg. För på helgerna, speciellt söndagarna, har jag svårt att motivera mig själv att röra på mig, räcker med en tripp till affären tycker jag.
 
Det var höstens tävling det! Hoppas det blir två nästa år också.
 
Förresten, imorgon är det fredag :D Innebär att vi ska fira min lillasyster som fyller år på lördag samt mamma2 som fyller år om två veckor.
 
Höghöghög tid för mig att sova nu.
Godnatt
tappa.se,
 
Sällan jag är med men idag är det Blå Måndag hos Tove. Där kommer ni hitta massa fina blå lack =)
 
Idag visar jag ett nytt lack från Oriflame, Blue indescence. Det är ett extra glittrigt lack då det innehåller palladium, en silverfärgad metall. Lacket glitttrar och glimmar samt skimrar i blått, grönt och lila. Det var lätt att måla med och täckte bra på två lager. Fick lite mersmak så kan vara så att det blir en färg till i serien palladium-lack =)
 
 
 
Blå Måndag,
Äntligen är fredagskvällen här! Efter en väldigt rörig vecka känns det extra skönt att hälla upp ett glas vin, äta gott och så slappa i soffan. Lite orolig nu dock för hur länge jag kommer kunna hålla mig vaken ;)
 
       
Firade fredagen med ett glas rött (eller två), ryggbiff, sötpotatis, gröna bönor och svartkål med balsamico. Så vin och mörk choklad med havssalt som efterrätt! Mumsfilibabba!
 
Vad gör ni i helgen? Var på fest och ute och dansade förra helgen så lugnt nu! Men oj vad kul jag hade då =)Jag ska vara kattvakt, fika med Alex, ta en promenad med Jessica och äta middag med pappa. Ha det bra!
kram
fredag,
Alltså det är något fel på mig (nej jag vet, ingen nyhet). Har typ ätit hela mitt kylskåp ikväll. Varit så sista månaden typ, ätit dubbla mängden, tur vi är med i en stegtävling nu för jag har iaf inte gått upp i vikt. Att jag "ångest-ätit" det har jag typ alltid vetat men att jag "stress-äter" det är nytt för mig. Intressant :P
 
Jaja, bara att ta nya tag imorgon, vilket säkert kommer gå jättebra eftersom vi ska på födelsedagskalas :D
godnatt
Den här lovveckan har varit guld värd, är lite piggare nu iaf. Men oj vad fort det går men jag har fått en hel del gjort. Har varit väldigt social. Umgåtts med Alex (middag+film en kväll samt en tripp till stan för lite shopping), varit hos Sofia, varit på promenad med Jessica och i torsdags var min lillebror med flickvän och nyfödda son här. Första gången jag träffade Bror, självklart en riktig liten sötnos <3
 
Fortsatte vara social även under helgen. I fredags, efter Alex och min tripp till stan för shopping och thaimat, var mamma+man, moster och jag ute och åt. Sedan igår var det inflyttnings/halloweenfest. Var riktigt kul!
Men nu är det dags att göra sig redo för en ny vecka.
godnatt