Som vanligt på vårkanten blir det bakslag i vädret. Varit i och för sig kyligt men soligt och fint. Men nu sista dagarna har det haglat, regnat och inatt snöade det. Fördelen när snön kommer sent är att den brukar försvinna direkt, vilket den gjorde =)

Har äntligen laddat ner program så jag kan lägga över bilder och annat från min nya mobil till datorn. Så här kommer en manikyrbild, enkel men blev nöjd.Lade fingret där för att jag gillade citatet.
"Var det så lyckan fungerade? Att den kom och gick som ett andetag ökenluft?" (s.110 "Bad Boy" av Peter Robinson)
Måttligt irriterad, blivit förkyld IGEN! Hann inte bli av med förra förrän nya hoppade på mig. Skyller på mamma som är hemma sjuk. Nej, inte träffat henne men hon måste ha hittat nåt nytt sätt att sprida sina bakterier på, genom telefonen, den ni! ;-P

Jaja imorgon är det fredag och även om dem lovat dåligt väder i helgen så är det verkligen vår ute. Det är ljust och fint långt efter hemkomst nuförtiden. Häromkvällen gick jag ett varv i elljusspåret vid sju. Såg solen gå ner och färga himlen härligt rosa, lila, orange och röd. Så fint!

Önskar er en trevlig och vilosam helg =)
Känslan av att man inte borde stigit upp har förföljt mig hela veckan. Det har varit ganska tufft med mycket att göra, skriver skriftliga omdömen inför utvecklings-samtal samtidigt som jag bedömer nationella prov i svenska och gör nya prov i matte mm, mm... Mina elever har dock varit jätteduktiga och kämpar på med proven samt betett sig jättebra idag när vi varit på högstadiet för att hälsa på.

En glad nyhet för denna vecka är att jag, efter 9år som utbildad lärare, har fått min första fasta anställning! Skrev på pappren i tisdags. Kändes konstigt. Själv är jag ganska negativ så erkänner risken för att jag blir avskedad i juni då det finns ett överflöd av lärare i kommunen, men värre kan det ju inte bli än att jag går 9år till utan fast jobb :P Bara att vänta och se...

Imorgon gott folk är det fredag!
godnatt

Vissa dagar borde man bara inte gått upp. Direkt när man vaknar borde man ha vett nog om att sjukanmäla sig och ligga kvar. Idag har varit en sådan dag. Ena dåliga/jobbiga saken efter den andra, inget allvarligt egentligen men haft dåligt med energi sista tiden och det här gjorde inte direkt saken bättre :P

Men nu, efter att mest ha legat i soffan i kväll, tittat på "2 1/2 män", druckit en kopp te (saknar dock terapin som hör till den...) tänker jag nu gå och lägga mig. Hoppas orka med några sidor i boken "Bad Boy" innan jag däckar.

Hoppas ni hade en bättre måndag!
Förkylningen från förra helgen har inte riktigt släppt sitt grepp om mig än, irriterande. Påverkar både min energi och mitt humör :-(

I onsdags piggade A och jag upp oss med en promenad, laxburgare med sallad och fetaoströra och så hade hon gjort efterrätt, Bounty-bollar. Sen var vi så sega att vi lade oss i min soffa och tittade på de två första avsnitten av serien Grey´s. Hon har inte sett dem förut och blev, som jag trodde, lite frälst, så första boxen följde med henne hem. Var en mycket trevlig kväll!

Igår kväll gick jag, ca45min fram och tillbaka, till moster och lämnade av hennes oriflame-saker. Där blev jag bjuden på ett glas vin och lite jordnötter. Trevligt så där helt apropå på en fredagskväll. Vid 23-tiden blev jag så uttråkad att då, äntligen, blev min nya dvd-hylla hopmonterad. Irriterande nog var hela hyllan lite sned så idag fick mamma hjälpa mig och sätta dit tassar på den, grr.

Nej vänner, nu är det dags för mig att göra mig i ordning för snart ska vi fira födelsedagar, min och mina två bröders. Kommer förresten att lägga ut lite bilder snart på Sandvik samt på lite nya manikyrer. Måste bara lära mig hur nya mobilen funkar när man kopplar den till datorn :P

xoxo
Veckan har varit ganska bra. Började med två studiedagar som innehöll både föreläsning och eget arbete, vilket alltid uppskattas. Hann läsa allas uppsatser och planera lite extra, skönt.

I fredags blev det en tripp till ikea, fick min födelsedagspresent av pappa. Köpte en DVD-hylla, nytt täcke och kudde, ljuslykta, ljus och lite andra småsaker. Orkade dock aldrig montera ihop hyllan utan den ligger fortfarande mitt på vardagsrumsgolvet. Blev nämligen sjuk i fredags kväll. Hade jätteont i huvudet hela dagen och sen på kvällen fick jag ont i halsen. I går hade jag lite feber och rejält ont i halsen. Plockade i mig alla möjliga medikamenter, esberitox, zyx och bafucin, vilket gjorde att efter en dags vila med film och sömn så var jag lite bättre igår kväll.

Så trots förkylningen blev det en kväll hos C, M och A i alla fall. Vi åt pizza och såg Melodifestivalen (första programmet på flera år för mig), men i brist på Gladiatorerna så fick det bli det. Idag har jag mest legat i soffan men ändå hunnit handla, göra kycklinggryta med grön currypasta och kokosmjölk till veckan samt skurat toan. Alltid lika kul :P Idag har jag även orkat läsa endel i boken (igår fanns inte tillräckligt med energi för det). Läser nu Peter Robinsons "Bad Boy", hans böcker är alltid lika bra. Så nu, tillbaka till den!

Önskar er en bra vecka!
Kände mig hyfsat pigg efter lovet men fick lite att grubbla på och när jag började jobba igen så kom stressen tillbaka direkt. Var som att man inte haft lov. Antagligen var lovet för kort så man inte hann att bli lugn och stressfri på djupet utan bara på ytan.

I fredags var det dock en mycket bra dag. Jag fyllde år och även om ingen på jobbet visste något förrän precis när vi skulle gå hem då jag berättade för min klass, så var det en bra dag. Hade nämligen något att se fram emot. Efter jobbet skulle nämligen jag och mina två mammor åka på spa. En helg på Sandvik Gård kan få även den mest deprimerade själ att känna lugn igen. Varit ljuvligt! God mat, trevligt sällskap, bad i massagepool utomhus, en stund i bastu och mammorna badade sedan i isvak (jag var i till knäna, tyckte det räckte). Varit jättehärligt! Kommer kort här vartefter.

Men nu är det dags att gå och sova så jag orkar jobba imorgon.
kram o godnatt