Min andra julafton firades hos mamma och Conny. Det var mormor, Majbritt, Gittan, Johan, Jessica, Dino, Tommy och jag som var där. Mysigt. Mycket god mat, Kalles jul, en promenad och så julklappar. Av mamma och Conny hade vi redan fått pengar när vi var på julbordet. Fick även nya glas. Sedan blev det pengar, lakan, choklad och så ett jättefint halsband av Tommy. Älskad står det på det. Jag är verkligen inte bortskämd med sånt, aldrig fått nåt liknande, aldrig haft en så seriös pojkvän förut. Fint var det och mysigt hade vi det.
 
 
 
 
När det var dags för julklappspelet gick jag och Tommy hem till honom. Vi vilade, jag läste, såg på tv och myste. En bra jul. ❤️
Kärlek, familjen, julafton, julklappar,
Sista dagarna innan jul var tuffa på jobbet. Var en incident då en elev sprang genom korridoren med en sax i högsta hugg och skrek jag ska döda honom. Jag ställde mig iväg, var många barn i korridoren, och hade tur så jag fick tar i handleden och kunde hålla fast honom. Lotta kom sen och höll i handen med saxen. Hann bli lite rädd, saxen var vass... Annars har det känts att det är nära lov, min energi har varit typ noll. Men det är mysiga dagar då vi pysslat med våra faddrar, pysslat själva, haft storsamling, sett på film och ätit godis. I år blev det "de fem legenderna" och så tyckte ungarna att de går ju i 6an så de borde få ta med godis, vilket de fick. Mysig eftermiddag.
 
Men så var skolan slut för terminen. Jag var knappt hemma på hela veckan, bara sov där, gjorde några ärenden och så skjutsade Tommy runt mig lite så sista julklapparna fixades. På fredagskvällen lagade han mat och vi drack lite för att fira. Sen kom julafton 1.
 
Julafton 1 blev på lördagen hos mamma2, Peter, alla syskon, smågrabbarna och Chris. Jättemysigt. Fick en hotellövernattning samt två presentkort. Bror var så söt, när han hämtade paket från tomten tog han i hand och sa tack. Erik och han slet upp sina paket men blev glada för allt och sa titta mamma/pappa och höll upp en T-shirt. Gulligt. Sen lekte de järnet.
 De fick varsin målarbok när jag kom, räddade väntan på Tomten lite iaf ☺ 
 
 
 
 
 
Mysig dag. Och senare ska jag berätta om julafton 2 😂
Kärlek, Tomten, familjen, julafton, stressad lärare,
I helgen har vi varit iväg. Mamma och Conny bjöd sina barn med respektive till stadshotellet i Västervik på övernattning och julbord. Var väldigt mysigt. Vi började med en macka på vägen och så lite vila när vi kom fram. Det blev en drink på en restaurang som hette Guldkant, mycket god drink. Och sedan lite vila innan julbordet klockan sex.
 
 
Det var verkligen jättefint. Det var väldigt mycket kallskuret som inte brukar finnas t.ex. rökt älgbog, lammstek och rökt hjort. Tycker bäst om det kalla så samt desserter så detta var verkligen något för mig. För oss alla. Vi var mycket nöjda.
 
 
 
 
Efter en kort promenad möttes alla i badet för lite bad, jacuzzi och dricka. Mycket trevligt. Sen gick vi till rummen, blev lite vin och cider,  lite tv och så sov vi gott.
 
 
 
Frukosten gjorde oss inte heller besvikna. Liten tripp till dollarstore och rusta innan vi åkte hem och jag landade i soffan i typ fyra timmar. En mycket bra helg ❤️ 
Kärlek, Västervik, Västerviks stadshotell, familjen, julbord,
Har ännu inte gått upp utan legat i sängen och läst samt surfat i över en timme. Vill inte starta dagen för då är sen snart slut och måndag vill jag inte ha. Vi ska ha öppet hus på skolan ikväll vilket innebär att elevernas släkt och familj är välkomna in i klassrummen på lektioner. Känns alltid lite nervöst men i år känns det riktigt tungt. Tänk om det är fler som är missnöjda? Tänk om de pratat om mig? Tänk om... 
 
I veckan ska dessutom betygen vara satta och jag är inte klar. Ska även göra sista nationella proven i engelska samt så behöver jag ha betygssamtal... Nejnej känner mig inte stressad... 😩 
 
 
Helgen har bjudit på födelsedagsfika hos mormor igår då hon fyllde 81år. Därefter slöade vi i soffan och så gjorde Tommy mat medan jag låg i soffan och läste. Bra arbetsfördelning! Idag ska jag jobba på bion. Det sänds en revy just nu, vid tre är det nya filmen om mumintrollen och vid sex sänds solsidan igen. Var nästan 80 besökande sist på den så hoppas på många idag med. 
 
Hoppas ni haft en bra helg. Kram
Kärlek, Oro, betyg, familjen, födelsedagfest, nationella prov, stressad lärare,
Nu har jag pyntat, inte mycket men lite. Seg och trött (trots att jag sovit över 9h i natt) så orkade inte gå all-in. Köpte en stjärngardin förra året som jag aldrig satte upp, blev fint ljus i sovrummet. 
 
Veckan har varit tung med flera möten och så sist möte med rektor och föräldrarna. Tvivlar ofta på mig själv, hinner inte med allt och tycker läroplanen är för hård. Kanske helg enkelt borde söka annat jobb... Energinivån är låg iaf. Sa det till Tommy och han sa en klockren kommentar, "klart du är, de har ju tagit den ifrån dig". Precis så känns det.
 
Vi har umgåtts mycket i veckan, har inte behövt vara ensam några långa stunder inte, tack och lov. Vi har storhandlat till bion, handlat, varit hos mormor och fikat, varit hos mamma och Conny och fikat,  tittat på tv, gått några promenad samt åkt bil. I fredags åt vi räkor med tillbehör hos mig, mysigt.
 
 
Igår åkte vi en sväng till Västervik för lite shopping samt fika hos en av Tommys gamla kompisar, texllgt. På kvällen  var vi ute och åt thaibuffe med mamma och Conny. Kul när en restaurang  gör nåt annat än den vanliga menyn, var ganska mycket folk och det var mycket gott.
 
 
Nu ska jag gå och handla för att göra pannbiff med potatis, brunsås och lingon till oss.
 
Önskar er en bra vecka! 
Advent, Kärlek, Middag, julklappar, thaimat, trött, vänner, ångest,