Ensamheten har känts tung den här veckan. Inte för att jag inte har vänner och familj, utan för att jag bara känner mig ensam. 
 
Men igår rådde Alex och jag bot på det i några timmar. Efter att ha jobbat i Oriflamelokalen kl.10-15 åkte jag hem, sov en stund och sedan kl.18 ungefär kom Alex. Det blev många drinkar på min uteplats. Den godaste var med vodka, mixad vatten, lime samt lite limeläsk. Runt tio gick vi ner till centrum och lyssnade på två trubadurer, drack drinkar och så gick vi till nattklubben. Vi var ensamma på dansgolvet men skitsamma, vi dansade nästan hela kvällen. Roligt! Somnade dock inte förrän fyra i morse, vaknade flera gånger och så ringde klockan nio så jag har inte varit pigg idag. Dock inte bakis vilket är skönt :-D 
 
Idag har jag varit med till Näs, var ganska molnigt men blev lite bad och sol iaf innan jag hamnade i hängmattan med boken. Helt okej helg :-D 
Oriflame, drinkar, ensamhet, vänskap,
Så var det dags för grön onsdag hos Karin igen. Denna gång har jag ett nytt grönt lack från oriflames serie ONE, älskar verkligen de lacken. Det är bra penslar, fina flaskor, lite roliga färger, lätt att måla med, bra täckning, bra glans och de håller bra. I denna manikyr har jag Kiwi och Mango på mig, ni får gissa vilket som är vilket ;)
 
 
 
 Som bonus får ni se Baloo oockså. 
Idag har jag varit med till Connys och mammas stuga så jag har mestadels legat på bryggan i halvsoligt väder ned boken. Skönt! 
Oriflame, Oriflame - Kiwi, Oriflame - Mango, grön onsdag, nailart, skittle,
Det här är nog jättedumt. Finns säkert ingen logik eller botten i det. Men det är så jag känner. Jag känner mig utanför och ensam. Vet inte hur det är möjligt men så är det iaf. Ingår ju typ i tre familjer men känns inte så...
 
Förstår ni ingenting? Inte jag heller. Men så här är det. Mamma har ju Conny, hans dotter och hennes två barn. Eva, mamma2, har ju Peter och sina barn (mina halvsyskon) samt hans barn. Pappa har ju Kerstin och hennes barn och barnbarn. Och så är det jag. Känns som att jag står utanför allt det här. Känner tyvärr likadant med mina syskon, ibland ingår jag och ibland inte. Ibland när de träffas med mamma2 så blir jag bjuden men inte alltid, och ibland känns det som att de kommer på samma dag att just det, Alexandra har vi ju inte sagt till. Tror inte att de, eller någon, menar det, men det är så det känns iaf. Sen är det också så att i vissa saker ställer jag mig utanför. T.ex. när jag fick ett sms på fm om jag ville komma och äta på em, då tackade jag nej, just för att det kändes som att de precis kom på att de glömt mig. Eller när Connys dotter med familj kommer så säger jag nej till mat. Men i grunden är det för att jag har känslan av att jag varken passar in eller hör till.
 
Känner tyvärr lite likadant med vänner samt på jobbet. Inser att till stor del ligger känslan hos mig inte hos andra, men det spelar ju ingen roll. Den finns där iaf. Måste bli bättre på att vara tyst och att vara ensam...
 
Måste försöka ganska upp mig nu. Ska ut och äta och sedan träffa Lina. Är glad, är glad, är glad.......
ensamhet, familjen, utanförskap, vänskap,
Måste kalla detta för liten Grön Onsdag för jag deltar med en skittle så det är bara fyra naglar som är gröna, å andra sidan är det två olika lack! Hoppas Karin godkänner det ;-)
 
Ena lacket är Isadora - Limonade och det andra är Essie - turqouise & caicos. De andra är OPI - A Roll In The Hague, Oriflame - Strawberry samt Oriflame - BRZ Blue.
 
 
 
Måste även visa min förra manikyr. Testade för första gången Dry Brush Mani. Man målar naglarna i en grundfärg (vit för mig) och sedan använder man andra lack som man målar över med (använde två olika gula och ett rosa). Med de lacken man målar över med torkar man av penslarna väldigt väl och sedan drar/duttar man ut det lilla lacket som finns kvar på naglarna. Mitt försök blev inte ultimat men helt ok.
 
Googla gärna för fler manikyrer :D
 
 
Dry Brush, Essie - turquoise & caicos, Isadora - Limonade, OPI - A Roll In The Hague, Oriflame - BRZ Blue, Oriflame - Strawberry, grön onsdag, manikyr, skittle,
I en vecka har jag haft ett såååå himla snyggt lack på naglarna. Det är Oriflame som äntligen kommit ut med två riktigt fina duokroma lack. Det jag haft denna vecka är Gold Nacre som skiftar i ljust guld, mörkt guld, koppar, havsgrönt och grönblått i vissa lägen. Så fint. Har ägnat mycket tid åt att titta på naglarna den här veckan.
 
 
 
Veckan innan hade jag Oriflames andra duokroma lack nämligen Mystic Aqua. Ett blått lack som skiftar i många olika blå nyanser, havsgrönt och guldskimmer. Vackert! Känns som man har havet på sina naglar. Visade detta på Blå Måndag förra veckan.
 
 
Nagellack The One, Oriflame, Oriflame - Gold Nacre, Oriflame - Mystic Aqua, duokromt,
Ett år går fort och vi har precis avverkat årets karnebåtfestival. Var en helt okej helg.
 
På fredagen gick jag, mamma, Conny, Eva, Peter, kusin Alexander samt hans tjej uto ch åt (moster skulle varit med men mådde inte bra). Vi satt på uteserveringen länge, lite kyligt men helt okej, vi hörde musiken innifrån öltältet. Lalles Bodega spelade ganska länge. Efter en liten tur runt på tivolit där en munk slank ner i magen så gick vi tillbaka för några drinkar. På hemvägen åt vi pommetallrik vilket också hör till och så var vi hemma runt halv 2. 
 
 
På lördagen gick jag en sväng på tivolit innan vi träffades vid halv fyra för att äta, samma gäng plus moster. Vi såg på karnevalståget och sedan begav jag mig hemåt eftersom vännerna skulle komma runt halv sex. Vi gjorde i ordning lite drinkar och så bar vi ut filtar och kuddar på gräsmattan där vi satt hela kvällen, pratade, drack och lyssnade på musik. Runt halv elva gjorde vi oss klara att gå. Några åt en hamburgare innan öltältet men jag tog en sockervadd. Väl därinne stod vi längst fram vid scenen hela kvällen och dansade och drack till Roxanne och Time Machine. Träffade lite folk jag inte sett på länge. Vid två när det stängde blev det pommes innan de andra åkte hem medan jag gick.
 
 
 
 
 
 
En okej kväll men har fortfarande svårt att känna mig riktigt glad och jag behövde några små pausar under kvällen...
Karnebåtfestival, Lalles Bodega, Roxanne, Time Machine, karnevalståg, öltält,
Kan inte påstå att jag är så himla aktiv men lite har jag fått gjort den här veckan iaf, med betoning på lite. Har iaf dammat lite, plockat ur en tvättkorg med kläder som typ stått i tre månader, tvättat och hängt in kläder i garderoben, diskat, slängt källsortering. Sen självklart de viktiga sakerna, läst, kelat med katten, ätit mat ute, pratat lite med vänner och ätit med mamma.
 
Igår var mamma och jag till Näs för lite sol och bad, Conny har semester så han har varit där hela veckan. Sedan kom en av mina kusiner och hans flickvän ut igår också för att hjälpa till att måla. Han har precis fått körkort så han tog bilen från Bro och kom ner, trevligt. Det har regnat lite under veckan och självklart var jag ute och cyklade mitt i det, ojojoj vad blöt jag var, men de nybakade bullarna hos mormor var helt klart värda lite väta :P
 
Åt något väldigt gott häromkvällen. Bröd med avokadoröra (avokado, citron, hackade smågurkor, lite majonnär, salt och peppar), kallrökt lax och jordgubbar. OMG mumsigt! Det ni ser i hörnet på bilden är självklart Baloos hög med lax <3 Ätit jordgubbar till frukost nästan varje dag sedan semestern började, såå gott. 
 
 
 
 
Nu laddar jag för karnebåtfestivalen. Ikväll ska jag ut med mamma, Conny, moster, Alexander och hans flickvän, Eva och Peter för att äta middag. Imorgon blir det lite förfest hos mig innan vi ska ner till öltältet. Känner mig verkligen inte taggad, middagen känns väl ok men resten... Samtidigt vill jag inte strunta i de få saker som faktiskt händer under sommaren, så får försöka skrapa ihop lite ork och se glad ut. Några drinkar hjälper säkert till ;) Håll tummarna för bra väder!
 
xoxo
Festival, Jordgubbar, Karnebåtfestival, avokado, kallrökt lax, semester, slöa,
Är med på Emelies Blå Måndag för jag kunde inte låta bli, Oriflame hade ett sååå fint lack att jag bara var tvungen att köpa det. Tyvärr blev inte bilderna så bra, var omöjligt att fånga alla färgskiftningarna. Olika nyanser blått och grönt. Lacket heter Mystic Aqua. 
 
 
 
 
 
Blå Måndag, Oriflame, Oriflame - Mystic Aqua,
Att året har varit ett tufft år har jag tjatat alldeles för mycket om egentligen, men nu är det dags igen.
 
Har haft lite fysiska problem också, det vanliga är ju huvudvärk och ont i magen. Men sen blev det värre. När huvudvärken inte är nån dag i veckan utan typ varje dag. Dessutom fick jag några veckor innan skolavslutningen utslag på halsen och bröstet. Såg hemsk ut men framförallt kliade det så jag höll på att bli tokig. Har haft utslag där en gång tidigare och då hade jag en ny kräm och det försvann på några timmar, nu fanns det inget nytt någonstans. 
 
 
 Tog flera veckor av att smörja och försöka att inte klia innan det försvann. Tyckte det blev värre när jag stressade...
.
När jag var barn så tappade jag skinnet på fingrarna. Än i dag är fingertopparna väldigt röda, har tunt skinn och är mycket känsliga för värme (omöjligt att diska i varmt vatten t.ex. utan handskar) samt för vatten. Ibland på vintern tappar jag lite skinn men inte som förr. Men nu på försommaren blev mina fingertoppar precis som förr, röda, tappade skinn och sved som eld. Efter mycket smörjande gick det typ över, ännu inte helt bra...
 
 
Syns inte så bra här men värst var som ni ser ringfingret. Fick även nån konstig svullnad under ena ögat, som en knöl. Dag två var det en liten jämn svullnad och sedan försvann det.
 
 
Märkliga saker som inte skett förut på samma sätt. Fingertopparna ja men det andra, aldrig. Har även haft problem med minnet och yrsel. Mycket konstigt. Jag försöker att inte dra några slutsatser eftersom jag inte har bevis men de två kollegor jag pratar mest med är övertygade om att det är symptom på stress. Tur jag fick semester innan jag föll ihop fullständigt :-D 
Fjälla skinn, Symptom på stress, Utslag, stress,