Vilket tråkigt väder det är, två dagar med massamassa regn. Jaja, bättre än att det kommer snö nu iaf.
 
Så, trots det grå vädret tänkte jag idag delta i Blå Måndag hos Emelie. Idag ska jag visa ett lack som jag fick med när jag köpte ett hemligt paket från Edgypolish nämligen Pretty Polished - Go with the Pisces flow. Ser jättefint ut i flaskan och jag var mycket nöjd när det kom hem. Tyvärr måste jag säga att det här är typ andra gången i mitt nagellacksliv som jag tagit bort lacket fem minuter efter att det har torkat. 
 
Tre problem med lacket: det hann typ torka innan jag hunnit måla färdigt nageln, det var skirt så efter fyra lager var det fortfarande randigt och man såg nageln genom dem, det fina glittret ville inte följa med penseln upp inte ens efter att jag låtit flaskan stå upp och ner en minut innan jag målade (gick inte ens att fiska upp glittret). Om det bara varit skirt så hade man ju kunnat använda det över ett annat lack men måste hitta något sätt att få upp glittret på...
 
Men i går kväll i ungefär fem minuter såg mina naglar ut så här:
 
 
 
Blå Måndag, Go with the Pisces flow, Pretty Polished,

 
 
Tröttheten kommer över mig.
Den sänker sig som ett grått moln
tungt av regn över mina axlar.
Längtar efter ljus och lycka.
Längtar efter livet...
 
 

dikter,
Igår testade jag ytterligare en födelsedagspresent, nämligen Depends 7 Day lack. Har sneglat lite på dem ett tag så blev extra glad att jag fick det i present, fick ett rosa lack och köpte till ett glitterlack själv.
 
Idag är ju bara andra dagen jag har det så kan inte säga något om hur det sitter. Tycker att de färgade lacken var lite svåra att måla med då de kändes lite tjocka. Det blev randigt men tack och lov så slätade det ut sig medan det torkade. Gick fort att måla och torka trots alla lager, ett baslack, två rosa lager samt lite glitter på tipparna, sedan två lager toplack. Gillar att det blir superglansigt samt att glansen inte lagt sig efter ett dygn. Kan helt klart tänka mig att köpa fler färger =D
 
 
Gjorde glittertippar på alla naglar utom en som fick ett helt glitterlager. Boken får ni veta mer om senare.
 
Nej nu blir det tio minuter till på gångbandet innan det är dags för Grey's Anatomy :-D 
Depend,
Det här har inte varit en rolig vecka, varit jättehängig. I söndags trodde jag att jag hade fått halsfluss men det var det inte. Dock väldigt svullen och öm hals. Var hemma både måndag och tisdag (tack och lov fanns det vikarie så jag slapp dåligt samvete). Kändes som jag hade feber men icke, var matt, hängig, hes, ont i hals och huvud. I onsdags gick jag till jobbet för jag kände mig bättre, men se där hade jag fel. Redan innan första lektionen var jag jättematt och trött vilket fortsatte även igår och även om jag mår bättre idag så är jag fortfarande hängig. Halsen och rösten har varit ett stort problem. Nu är jag lite hes men igår usch, låter som en skogshuggare på whiskeydiet, speciellt på morgonen samt på kvällen.
 
Tråkigt att jag fortfarande är hängig för ikväll skull)e jag, Alex och Frida åkt till Norrköping på Reggeakväll med bl.a. Ras Cricket. Hade varit jättekul men orkar inte. Till och med dem på jobbet sa åt mig att stanna hemma, för de såg hur hängig jag var. Men tråkigt...
 
Tänkte bjuda på lite bilder från när jag fyllde år =)
 
Bakat morotskaka (bjöd dem på jobbet också, den är grymt god), klickkakor med ingefära och choklad, citron och vaniljkakor, fudgesnittar och bondkakor. Sedan blev det två tårtor, köpta bottnar med choklad och vanilj, och mellan hade jag karamelliserad mjölk blandad med nutella (bästa av två världar) samt limekräm (äälskar den).
Väldigt fina blommor fick jag, dessa rosa är från mormor och morfar, de blandade är från Eva och Peter, av Maj-Britt fick jag röda tulpaner, av pappa och Kerstin fick jag ljusrosa rosor och av mamma och Conny fick jag påskliljor att ha ute på bordet. Av moster fick jag chokladpraliner istället för blommor, vilket var mycket bättre, och av Jens fick jag en flaska mousserande rosévin. Fick dessutom presentkort, kettlebell, presentkort på träning i lillebrors gym, vin, dörrmatta med en supersöt katt på, citat-kort, pengar och nagellack. Bra dag!
bakat, födelsedagfest, reggea, sjuk,
Det är inte ofta jag är hemma från jobbet men eftersom det fanns vikarie så är jag hemma idag och imorgon. Har väldigt ont i halsen, låter som en skogshuggare och känner mig febrig, matt och ont i kroppen, fast jag inte har någon feber (funderar på att kasta febertermometern i väggen och hoppa på den men hatar ju att städa så struntar nog i det :-P .
 
Så för att muntra upp mig lite har jag idag målat mina naglar i ett av de fyra lack jag fick när jag fyllde år. Valde det blå lacket för att kunna delta i Blå Måndag hos makeupbyblowfish (gillar det namnet!).
 
Detta är en bebisblå färg med en droppe turkost (lät väl bra :P ). Färgen heter Jess och märket är Toma.
 
 
 
 
Blå Måndag, toma - Jess,
Idag är det återigen onsdag (denna vecka med två studiedagar har gått extra fort) och jag tänkte visa mina gröna naglar på Karins Gröna Onsdag.
 
Detta är ett lack från Rainbow Honey och heter Wistful. Det är ljust grönt, lite pärlemoraktigt med ett småttigt glitter.
 
 
 Det här är det andra lacket jag testar från Rainbow Honey. Tycker de är fina men är inte överförtjust i formulan, penseln samt hållbarheten. Nån som har åsikter om R & H?
 
Rainbow Honey, Wistful, grön onsdag,
Veckans naglar. Det är A-England - King Arthur (stålgrått med fint glitter) i botten och så Opi - 4 in the morning (svart matt satin lack) uppepå.
 
 
 
A-England - King Arthur, OPI - 4 in the morning, nail art,