Låtsas som om det inte är nyår. Vill inte. Orkar inte. 
 
Skulle spenderat kvällen hos mamma2 med mamma, Conny mfl men orkade inte. Är förkyld och det svider i halsen så stannade hemma. Är inte sjuk så hade kunnat åka dit men jag bara orkade inte....
 
Dagen har spenderats med att ligga på soffan ihop med katten i omgångar, ätit, läst (Keplers sista bok) och sett filmer. Vi har sett Scooby Doo, Narnia 3, Smurfarna, Lorax och nu Små Citroner Gula. Brukar anstränga mig med maten även om jag är ensam men eftersom detta inte var planerat så blev det resterna av den grillade kycklingen jag åt igår. Men men, blir nog lite bubbel sen iaf.
 
Baloo bestämde sig för att gå ut gör vid sjutiden. Jag var inte helt nöjd med beslutet eftersom det börjat smälla av raketer. Han hann nerför halva backen, så small en raket, han stannade, jag öppnade dörren och sen kom lilla sötnosen springande in igen. Nu ligger han och gömmer sig i garderoben istället.
 
Jag är låg och uttråkad...underbar kombo, eller inte. 2015 har varit ett skitår, riktigt jävla skitår. Längesen jag mådde så dåligt och allt har varit så tungt....orolig för framtiden, orkar knappt tänka på att börja ett nytt år...
 
Så, gott jävla nytt år på er ❤
Filmer, Lars Kepler, ensamhet, förkyld, nyårsafton,
Det har åter varit jul. Julaftonen tillbringades hos mamma med släkten, även morbror med familj var där vilket var längesen. På kvällen kom två av mina syskon till mig, vi såg film och drack cola, mysigt. 
 
 
Juldagen var alla syskonen, utom Johan som jobbade, i caramba och firade jul med mamma2. Det var trevligt. Bror blev glad för julklapparna. Det blev god mat, lek med Bror, bebismys med Erik och prat med syskonen.
 
 
 
 
Vid halvsex åkte jag hem för att ha lite förfest innan vi skulle gå ut och dansa. Blev en helt ok fest. Behövde en kväll med alkohol och glömska, fick det ena iaf. Tyvärr slutade kvällen med att jag blev ledsen, men man kan ju inte få allt... 
 
Hoppas ni haft en härlig jul :-D 
familjen, julafton,
Hade inte tänkt delta i Karins Gröna Onsdag idag men så blev jag sugen på att göra min manikyr mer julig. Inte så mycket grönt men en gran och ett grönt paket blev det iaf. 
 
Lacket är Smitten Polish - Enchanted Forest. Det röda är Isadora - Red Summer, det silvriga är Nfu Oh - 61, det vita är Essie - blanc, det svarta är Essie - liquorice och det gula är OPI - I Just Can't Cope-Acabana. 
 
 
Nu är det dags att slå in alla paket.
God Jul 🎄 på er!
Essie, Nfu Oh nr.61, OPI, Smitten Polish, grön onsdag, julafton, nail art,
Så var det äntligen här. Det där som vi pratat om men som känts så långt borta. Som helt plötsligt dyker upp och räddar en när man tror att man ska bryta ihop fullständigt. Men nu är det här, det beryktade jullovet!
 
Elevernas sista dag var i fredags. Ritade en liten bild bredvid dagen på tavlan, tyckte jag var rolig ;-) 
 
Idag har vi lärare haft studiedag. Har bävat för det hela helgen men det gick hyfsat. Men fy vad trött jag är. Eller rättare sagt, vad trötta vi är. Varit en tuff termin för alla. Har inte blivit lättare av att det varit tufft privat också.... Känns som sammanbrottet hänger på låset....
 
Godnatt.
#skolanförst, Jullov, lärare, stress, trött, ångest,
Igår hade vi Öppet hus, Lucia och julbasar på jobbet. Vi börjar med lektioner eller liknande (på mellan hade jag gjort stationer med frågor samt lite matteproblem) där föräldrar och släktingar får vara med. Sedan går vi över till gympasalen där ett gäng elever från mellan visar upp ett väldigt fint luciatåg. Efter det får klasserna tjäna lite pengar till kassan genom försäljning av olika saker t.ex. lotter och varm korv.
 
Är alltid trevligt! Det blir dock en lång dag med massa jobb. Att jobba 12 timmar, vara extra rastvakt samt ägna halva planeringen åt att torka kräks på skolgården tär på krafterna...
 
Men, dagen till ära gjorde jag en julmanikyr.
 
 
Det är Isadora - Summer Red med ett glitter från HM på två naglar. På pekfingrarna är det ett vanligt överlack från Oriflame och så ett matt överlack från Oriflame på ring- och lillfingrarna. Ganska enkelt men effektfullt.
H&M - Confetti Kisses, Isadora - Summer Red, Oriflame,
Detta är sista söndagen innan jullovet. Är så himla trött så tack och lov för lovet. 
 
Igår var jag till stan för att handla lite julklappar. Blev även en liten dejt med Bror, Erik, Chris och Filip. Vi lekte lite och såg på tecknat samtidigt som Chris och jag fick en liten pratstund sjävla innan Filip kom hem. Kändes bra! Fick lite bekräftat att allt jag tänker inte är fel (fast jag önskar jag hade fel). Mysig stund iaf.
 
På kvällen var jag så trött. Gick faktiskt och lade mig redan kvart över elva och halv tolv släckte jag lampan. Har nog inte hänt en lördagskväll på 10år. Vaknade några gånger under natten. Sov typ 11h. Fortfarande trött...
 
En vecka kvar...
Godnatt.
Jullov, Oro, ensamhet, trött, ångest,
Idag är det onsdagen den 9 december och min kära mormor fyller 79 år. Har varit och firat henne ikväll <3
 
Det är också en grön onsdag hos Karin som jag deltar i. Har Essie - Liqourice som bas och så Pretty Polished - Dresden Doll Diamand ovanpå. Det är ett lack med mörkgrön bas och två sorters grönt glitter, små hexagoner och lite större cirklar. Fint men det krävs många lager om man ska ha det på egen hand.
 
 Detta är lacket på egen hand, tre lager och som ni ser väldigt flammigt. Mycket snyggare nu med svart bas =) Eller vad tycker ni?
 
 
 
 Lägger till en bild till, här har jag två lager glitter samt en lampa i närheten. Så fint.
 
 
Dresden Doll Polish, Essie - liquorice, Pretty Polished, grön onsdag,

 
Trött. Vill sova. 
Vågar inte blunda för då tar tusen tankar över min hjärna. 
Tankar jag inte orkar tänka för de trycker ner mig i mörkret.
Trycker mig ner i det mörka hålet där ens jag ger upp och dör.
Trött. Överlämnar mig. 
Godnatt.
 

bussdikter, dikter, ensamhet, ångest,