Har jobbat en vecka sen påsklovet. Konstigt vad tiden går. Man tänker att nej, nu orkar jag inte mer men man står ut med så mycket mer än man tror. Och man gör det till sin vardag, till något normalt. Sedan ifrågasätter man sig själv och funderar på varför man är så svag. Jamen som sagt, jag har haft påsklov.
 
Hände inte så mycket på lovet. Vilade mycket. Flera dagar låg jag länge länge i sängen och sov och läste. Sedan blev det promenad med Tommy och några dagar mat hos honom. På långfredagen var jag hos moster på lunch, eller familjen var. Sedan var jag hos Tommy. Vi åt ett litet påskbord på kvällen. Det hela förstördes lite av vädret, snöade typ hela natten till fredagen, snö som tur var försvann under helgen men lite låg kvar på gräsmattorna.
 
På lördagen skulle jag ha ätit middag med pappa och syskonen men det blev flyttat (alltid krångel när vi ska ses) så jag åt fondue hos mamma och Conny istället. Låg på soffan och läste mycket. På söndagen tog jag bussen till stan halv 10 för att träffa pappa och syskonen på brunch på Lingonfabriken. Alltid trevligt och gott men blev för lite tid, Josse skulle med bussen redan vid 12. Blev att titta på Filips nya lägenhet, mycket fin, innan vi åkte hem igen. Tillbringade resten av söndagen samt måndagen med Tommy. 
 
Bästa dagen var Skärtorsdagen då jag var barnvakt några timmar. Vi byggde med lego, läste böcker, pusslade, byggde tågbana, gjorde pannkakor och det allra bästa, tog en tupplur på soffan alla tre, såå mysigt. Där satt vi när Filip kom hem, jag med Erik i knät och Bror vid min sida, supermysigt. 
 
 
Tyckte jag vilade mycket och mådde hyfsat under lovet, dock lite låg, ville inte träffa nån eller göra nåt. Tur Tommy hörde av sig för annars hade jag nog sovit bort hela lovet. Det räckte med att komma till jobbet så kände jag mig stressad och mådde dåligt. Men, det är ju alltid skönt att ha lov och jag fick mycket läst, två hela böcker. Det var härligt. Längtar till nästa!
Ledig, Lunch, barnvakt, ensamhet, familjen, fasters älsklingar, påsk, påsklov, stressad, ångest,
Nu höll jag på att missa igen. Varit på en kall promenad (var -6 grader i morse :-o) med Tommy och kom på att just det, det är ju onsdag och jag har gröna naglar 😀 Så, medan han gör varma mackor så fixar jag mitt bidrag till Karins Gröna Onsdag. Beklagar de torra nagelbanden.
 
 
 
 
Grunden är Oriflames-grey moss och så har jag lagt grey moss, Essie-blanc samt Oriflame-strawberry på min konadstämpel och blandat för att sedan lägga över det på nageln. Dock ser man lite fel på nära håll och färgerna blev lite för blandade för det blev inte så stora kontraster som jag hade önskat men gillar det verkligen iaf. Mycket nöjd. 
Drag marble manikyr, Essie - blanc, Oriflame - Grey Moss, Oriflame - Strawberry, grön onsdag, nail art,
Ibland känner jag mig så trött på att anpassa mig. Varför är det aldrig mina villkor som gäller? Det ändras hit och dit och ingen som tänker utanför sig själv. Gäller i mycket. Medan jag känner att jag tänker mer på andra än på mig själv, annars är det mycket jag skullle strunta i. 
När det handlar om släkt, vänner, familj och jobb så känner jag ofta att det är andras villkor som beslutar, inte mina. Eller så är jag bara väldigt ego och inte fattar att det egentligen är tvärtom. I såna fall ber jag om ursäkt.
 
Blir bara så trött. Trött på planer som ändras, tjänster man vill ha, något nån vill som jag gör men de ställer inte upp när jag vill, saker som man kommer på i sista stund och så ska man självklart ställa upp, vilket jag gör för att inte få dåligt samvete. Men tycker jag alltid att det känns ok? Nej. 
 
Jaja struntsanma. Imorgon ska familjen iaf träffas, hur många vi nu blir efter alla ändringar hit och dit... Hoppas ni har en härlig påskhelg! Kram 
 
 
Anpassa sig, ensamhet, påsk, påsklov, trött, ångest,
Höll på att glömma blå måndag hos Emelie. Typiskt nu när jag äntligen har blå naglar. Dessutom en nailart.
 
 
 
 
Lacken jag använt är Nfu Oh och Essie. Målade en rand med blått längst ut på tippen och så en rand med vitt nedanför. Drog sedan med en smal pensel fram och tillbaka och blandade ränderna. Lätt och båda händerna blir bra, svårt annars att få höger hand lika bra som vänster. Blir lite som en fransk manikyr. Nöjd. Haft det sen i fredags och ännu ej tröttnat.
 
Trevlig vecka!
Blå Måndag, Drag marble manikyr, Essie - blanc, Nfu Oh nr.526, fransk manikyr, manikyr, nail art,
Det man fruktat men inte velat tro ska kunna hända i Sverige har idag hänt. En terrorist kapade en lastbil och körde rakt in på Drottninggatan i Stockholm. Tre människor dog och flera blev skadade. Fruktar tyvärr att den redan utbredda främlingsfientligheten kommer få nytt sure och brinna hårt framöver. På många sätt en sorgens dag för Sverige.
Främlingsfientlighet, Terrorism, sorg,
Ibland går det fort mellan känslorna, upp och så ner som en pannkaka. Skrev ju att det var tungt i onsdags och det blev inte bättre under kvällen. Sen kunde jag inte somna, låg typ en halvtimme och hjärnan snurrade på i högsta hastighet. Började skriva med Tommy istället. Summa kardemumma så slutade det med att jag knackade på hans dörr vid midnatt. Vi pratade länge och sedan försökte vi sova, inte det lättaste. Var så nervös att försova mig att jag sov typ en kvart åt gången, förutom mellan 02.45 och 04.05. Sov en timme på soffan tidigare på kvällen så blev runt 3h allt som allt. Men dum som jag är så gick jag upp och till jobbet ändå. Blev en trött dag som avslutades med ett utvecklingssamtal. Sen blev det en timmes sovande på soffan. Men var nästan ännu tröttare på fredagen på jobbet. Tre timmar onsdag natt, sex timmar torsdag natt. Hade behövt den tiden på en natt.
 
Men helgen blev bra till slut. Har tillbringat den hos Tommy. Mest softat i soffan. Igår gick jag en sväng till mormor och fikade. På kvällen blev det ett par timmar på nattklubben. Idag åt jag lunch med Filip, Johan och smågrabbarna. Därefter tog Tommy och jag en promenad ut på banvallen till stora vägen. Såg både blåsippor och vitsippor, trollskog, myrkonferens och sol.
 
 
 
Nu ikväll har jag varit på bio. Läskig rymdfilm, "Life", hade inte fattat att det skulle vara en ny Alien-film, var rädd. Men nu är jag helt slut så dags för sängen. Önskar er en bra vecka ❤
Bio, Kärlek, Life, Symptom på stress, Vårtecken, ångest,