Hela året har varit konstigt. Att inte få träffa vilka man vill, kramas, hålla avstånd, misstänka folk och tvätta händerna konstant samtidigt som dödssiffrorna ökar och man hör nyheter från andra länder där de stänger ner samhället, påverkar oss. Och inte på ett bra sätt. Förstår om de ensamma och deprimerade blir sämre under dessa tider. Finns ständigt en oro över att bli sjuk, att någon nära ska bli sjuk men även att fler restriktioner ska komma o h att samhället även här ska stänga ner. Det är en tuff värld just nu. Och ibland blir man förbannad. Säger inte att vi gör rätt men försöker hålla oss borta och vara försiktiga. Sen ser man bilder på folk som festar, lokaler med festande personer och unga som är på disco. Nej det känns fan inte okej! 
 
Julafton var vi hos mamma och Conny men varken mormor, Majbritt eller moster var med. På juldagen åkte jag, två syskon med respektive samt Eva o Peter till pappa för att grilla korv. Var blåsigt och kallt men kul att träffas. Dock kändes det konstigt.... Var en sväng och delade ut julklappar och gick in en stund hos mormor. Var värt risken. Men resten av jullovet har jag mest vilat, läst, druckit kaffe på blå och sett på tv.
 
Förutom i måndags då mamma och Conny skjutsade oss till stan för att köpa oss en ny bil. Gick bra, vi är nöjda! Sen i tisdags skjutsade Tommy mig till stan för tredje besöket hos ögonläkaren. Var inte kul. Den här gången har jag haft ännu mer ont, väldigt svidigt och grusigt i ögonen och jag har fått använda droppar väldigt flitigt. Kunde inte läsa på hela tisdagen och mobilen användes mycket lite. Även idag svider det en del. I ena ögat blev det dessutom en liten blödning så blev en stor röd fläck, men under nedre ögonlocken som tur var.
 
Men nu är ledigheten över och det är dags för jobb igen. Som tur är bara en dag innan det är helg igen, perfekt arbetsvecka 👍😂
Corona, Jullov, Pandemi, Sjukdom, låg,