En hel vecka har gått och jag har varit typ sjuk hela tiden. Förkyld, hostig, huvudvärk, tror jag haft lite feber på kvällarna men mest varit matt. Väldigt matt. Tyckte jag blev bättre i  torsdags så i fredags åkte vi till stan och fikade med Jesper och hans tjej samt uträttade lite ärenden. Var bra hes och matt samt blev sämre under dagen. Kvällen spenderade jag i soffan. Sen på lördagen hade även Tommy blivit sjuk. Han var så söt och ringde och sa att det kändes ensamt utan mig och att det är bättre att vara sjuka ihop. Så jag gick dit.
 
Varit hemma från jobbet i tre dagar, mest för att jag varit så matt. Igår gick vi och matade änderna sedan till Ica. Blev helt förstörd så fick ringa min vikarie och be henne jobba en dag till. Har dessutom snöat i typ tre dagars kommit cirka 60cm, blää. Massa blåst, snö och minusgrader. 
 
Sen hade jag en liten incident igår kväll. Kom hem vid elva från Tommy. Hade snöat hela dagen. Var nåt fel på porten så jag borstade och hackade med spaden. Blev matt, konstig i huvudet. Satte mig, lade mig i trappan, trodde jag skulle svimma. Gick in i lägenheten och kände att jag inte orkade, säker på att jag skulle svimma så stängde dörren och lade mig på golvet med jacka och kängor på. Vaknade 45min senare. Antar att jag somnat. Fortfarande konstig men klarade av att gå på toa och lägga mig, orkade dock inte klä av mig. Helt förstörd. Läskigt faktiskt....
 
Men idag har jag mått bättre och har bara vilat. Så imorgon är det jobbdags igen. Inte helt redo men men, bara att fixa det. Så dags att lägga mig så jag orkar.
Godnatt 
Hemma, sjuk, snökaos,
Igår tog vi med mormor på en biltur i hennes barndomstrakter. Vi åkte förbi Kaffekullen där hon bodde, gamla Konsumaffären där hon jobbade mm. Hon och Tommy hade många minnen att prata om. Extra roligt var det när vi stannade hos Tommys vänner i Skeppsgården, som varit som extraföräldrar för honom, och fikade. Har nämligen upptäckt sen förut att de känner varandra. Så blev fika där och över en timmes tjatter. Tyvärr var det halv snöstorm så vi åkte hem sen igen. Avslutade med pizza hos mormor.
 
Därefter hamnade vi i Tommys soffa, ganska trötta. Jag kände mig dessutom hängig, vilket bara blev värre, frös, huvudet kändes varmt och jag orkade inget. Tror jag hade feber. Åt inte ens middag utan Tommy fixade glass, jordgubbar och chokladsås istället. Han var så söt, köpte lotter och ett stort fång tulpaner till mig ❤️
 
 
Idag har jag känt mig jättematt men inte febrig. Sov typ en timme hos Tommy innan jag gick hem och somnade straxt före tolv. Sov lite oroligt, var uppe och drack vatten några gånger men sov runt tio timmar. Sen har bara vilat idag, men är lite piggare nu iaf. Har knappt läst nåt men ska göra det nu.
Ha en bra dag! 
Kärlek, Släkt, sjuk,
Så illa var det förra veckan. Under sex av sju dagar hade jag huvudvärk. Inte jätteilla varje dag men det var där iaf.
 
På tisdagen var der nationella prov hela förmiddagen och mitt huvud dunkade hysteriskt, trots två migräntabletter (får ta tre). Slutade med att klassen fick titta på sin belöningsfilm själva medan jag gick hem. Gick till Tommy, sov en timme, vilade i soffan och drack två treo. Huvudet dunkade hela kvällen och när jag vaknade klockan fem på morgonen därpå med samma huvudvärk, bestämde jag mig för att stanna hemma. Sov, vilade och läste bort tiden. Fick rejält ont mitt på dagen men annars var det hyfsat. Men som sagt, minst lite ont under sex dagar kan inte vara vettigt ....
 
Tänkt mycket på varför och undrar om det är nåt farllgt men sen i nästa stund minns jag all stress på jobbet, all förlorad planeringstid då flera personal varit borta samtidigt sista veckorna. Tänker även att mycket gammal skit sitter kvar i systemet och gör att all ny stress blir för mycket. Vet inte, men det är min teori iaf.
 
Nu är det sovdags. Sista dagen innan sportlovet imorgon. Godnatt 
Kärlek, Oro, Symptom på stress, huvudvärk, stress, stressad lärare,
Så hände det till slut. Samtalet kom. När jag satt i bilen i lördags med Tommy, hans son plus flickvän. Var inte läge. Är väl aldrig läge. Såg vem det var men svarade iaf. Ville inte ge honom någon anledning att bli sur på mig. Ångrade mig dock.  Han var full, inte lite berusad utan rejält, svamlade och berättade samma historia tre gånger. Han betedde sig som vanligt, låtsades som ingenting, som att vi pratade förra veckan inte i juli, och sa att vi var välkomna ut till honom och avslutade med jag älskar dig. Jag kunde inte säga det tillbaka...
 
Men det var inte det värsta. Utan det var att han senare på kvällen ringde lillebror och beklagade sig över att jag aldrig svarar när han ringer, försökt flera gånger och hsr dessutom bett om ursäkt, förstår inte vad han gjort och varför jag gör så här mot honom. Som sagt, han var så full när han ringde mig vid halv tre på dagen att han inte ens mindes det några timmar senare.
 
Han har dessutom inte skottat bort snön från bilarna och verkstaden vilket han i vanliga fall är mycket pedantisk med. Gått fyra daxad och fortfarande inte skottat. Orolig. Får ont i magen. Var hos mamma igår och fikade. Tommy berättade allt. Jag blev jättelåg efteråt, grät när jag var ensam. Allt detta gör mig låg vilket inte blir bättre av att jag tillbringat två kvällar ensam för att Tommy inte mått bra.
 
Låg och ensam är ingen bra kombo.... 
Alkoholism, ensamhet, familjen, låg, ångest,
Som sagt, det har kommit mycket snö här. Var fint igår när solen sken men varit ett kaos.
 
Idag tänkte jag vara med på blå måndag hos Emelie. Länge sen sist jag vet, men inte känt för blått lack. Idag är jag med iklädd mitt enda Ciate lack, nämligen regatta 076. Det ör ganska mörkt blått med småttigt glitter i, torkat matt. Här har jag både underlack och överlack, tyvärr sitter det lite dåligt ändå, får bättra på redan efter en dag. Ser på bilderna att jag missat lite städning, sorry.
 
 
 
Blå Måndag, Ciaté - regatta 076, nagellack, snö, snökaos,
Ojojoj nu har vi riktig vinter. I fredags började det snöa och höll på hela natten. Mängden varierar mellan 40cm och 80cm. Mycket är det iaf. Fint men svårhanterligt.
 
 
 
 
 
Igår åkte Tommy och jag till stan för att träffa hans son och nya flickvännen. Var mycket mindre snö där typ hälften. Blev en sväng till mediamarkt och McDonalds innan vi åkte hem igen. Var trevligt! Kvällen bjöd mest på tupplurer och en stor hög räkor.
 
Idag slöar jag, skönt.
 
Kärlek, slöa, snö, vinter,