Långhelg

0kommentarer

Förra helgen var vi i Näs på lördagen, solade och slappade. Sen på kvällen åt vi mat med en av Tommys vänner och hans familj. Så på söndagen åkte vi hem till dem i Västervik. Gick en promenad längs strandvägen in till centrum, åt på McDonalds, tog en glass i hamnen och gick tillbaka. Jag var inte på ett jättebra humör efter jobbiga saker som att pappa hamnade på sjukhus med blodproppar i lungorna. Men var en mysig helg ändå.
 
Vi behöll bilen hela veckan. På måndagen hämtade Tommy mig på jobbet och sedan åkte vi och hälsade på pappa på sjukhuset. Han var dålig då men blev snabbt bättre så fick åka hem på tisdagen.
 
På onsdagen blev det en tur till Ekön. Kände att jag behövde återhämtning så vi strosade runt på klipporna ett tag, väldigt fint därute. Kände att det funkade, blev lugn.
 
 
 
Sedan var det dags för långhelg. På torsdagen var vi en sväng till dollarstore och sedan köpte vi med glass och åkte till mamma och Conny för att fika. På fredagen tog jag det lugnt, gick i pyjamas till kl.13 innan jag gjorde mig iordning för en tripp till centrum. Mötte Tommy, tog en biltur, softade på soffan och sov.
 
På lördagen var det supervarmt så efter att ha flyttat hans bil och tagit en promenad, flyttat lite av mina grejer från mammas hus åkte vi till Näs. Blev vila, sol och bad, ja till och med för mig. Var faktiskt 18grader i vattnet så även jag badade o och simmade lite. Sen bjöd de på grillat, fläskkarré med potatisknyten sallad och kryddsmör och sedan lite glass till efterätt. Gott och mysigt. När vi kom hem satte vi på en film men efter typ en kvart gick strömmen. Ovanligt. Var borta i över en timme. Var varmt, som vid Medelhavet, så vi tog med oss några cider och gick ner till hamnen och satte oss och blickade ut över vattnet. Mysigt och väldigt skönt! Var en bra helg över lag som avslutades med en mors dags-middag ute med mamma, Conny, moster, mormor och Majbritt. Och sedan en cykeltur hem i ösregn hehe.
 
 
Nu väntar snart en långhelg till, ska bli skönt! Speciellt efter idag, haft kulturkväll på jobbet så var där 07.00-19.45, lite trött när jag kom hem faktiskt. Vi behöver ledigt, alla på jobbet....
Bad och sol, Bilpromenad, Ekön, Ledig, Sjukdom, Strömavbrott, Symptom på stress, Västervik, grilla, helg, skärgården, stressad lärare,

Kommentera

Publiceras ej