blää 2? nej =)

0kommentarer

Nej, riktigt så illa är det inte, bara lite förkyld. Och sen är den konstiga värken i leder kvar, aldrig haft förut menmen bara att ignorera.
 
Igår var det dags för fika med några fd kollegor. Fyra av oss fem jobbar på olika skolor vilket gör att diskussionerna blir lite extra intressanta. Vi konstaterar allihop att vårt yrke har förändrats och det är mer pressat och stressat mot vad det har varit. Alla nya saker som kommit sista åren har verkligen lagt ytterligare jobb på vår arbetsbörda och tiden för det som är viktigast och roligaste, lektionerna och interaktionen med barnen, har minskat.
 
Ja, nån lösning på arbetssituationen har jag inte såhär på rak arm. Istället tänker jag visa två nyköpta nagellack :D
 
         
Beställde från en ny internetbutik som säljer nagellack från Australien, England och USA. Inte lack från stora kända märken utan mindre. Personer som gör lacken för hand och där det inte finns så många av varje. Paketet var väldigt fint inslaget =)
 
 
Hade grym beslutsångest, men till slut köpte jag Maison Shines - Golden Goose och Polish Revolutions - Oh My Goth. (Kan tyvärr inte vända bilden rätt, förstår inte varför...) Tyckte färgerna var jättefina i flaskorna och My Goth var väldigt fint på med. En grå färg med massa glitter i silver och lila i olika storlekar samt några stora svarta hjärtan. Jättefin men jättesvår att måla med. Den var så tjock att det blev knöligt och fult. Hade i lite thinner för lager två men ändå svårt. Däremot täckte det bra med två lager.
Golden Goose har jag bara provmålat på en nagel. I flaskan är färgen jättefin men efter fyra lager såg man knappt färgen utan endast det guldiga glittret. Fick rekommenderat att måla det över ett annat lack. Tycker dock det är synd då färgen är så fin, måste alltså hitta ett underlack med samma färg. Stackars mig, måste köpa fler nagellack :P
 
Men nu är det hög tid att gå och lägga sig, klockan är över två och ögonlocken känns tung.
önskar er en trevlig helg
godnatt
Edgy Polish, Polish Revolution - Oh My Goth,

Kommentera

Publiceras ej