Sommar

0kommentarer

En hel sommar har gått. Sjukt, hur har det gått till?!?!
Vi började med sjukhusbesök, och ännu mer väntan. Har inte fått veta typ något i sommar som vi inte visste, mer än att det kan vara illa, eller inte så illa, eller bara lite illa. Men illa är det... Tack för den...
 
Annars har det känts som en kall sommar. Veckan efter midsommar var supervarm men sen har det varit ganska många grå dagar, blåsigt, sol i några timmar men inte hela dagar. Fram till sista veckan. Lördag, torsdag, lördag och söndag var helt underbara. Hela dagar med sol, värme, bad i 22-23 grader, läsning på bryggan och två små båtturer. Äntligen fått lite sol man kan leva på. 
 
Vi har inte gjort jättemycket. Varit till Västervik med mamma och Conny, några småturer till Gamleby, Hulta, snabbtur till stan och så har mamma och jag varit en dag i stan och shoppat. Ananrs har det varit mycket att sitta på café, vara i Näs, vila (väldigt mycket vila, känns faktiskt som jag vilat mycket mer än normalt...men kanske inte så konstigt med allt som hänt och all ångest med både hans situation och min egen...), tagit små promenader, simmat lite och så har vi ätit gott. 
 
Men nu är det dags igen. Dags att ta tag i arbetet och försöka få till ett bra läsår. Vete sjutton hur det ska gå till med all stress, nya kollegor, neddragningar och...ja all möjlig skit...Hoppas att skiten inte tar livet av mig i år heller hehehe :P Men nu blir det en sista fika på blå innan det ärdags att fira mosters födelsedag och sedan förbereda jobbstarten. 
 
Önskar er en bra vecka =)
Sjukdom, Sommarlov, Svensk sommar, stressad lärare, ångest,

Kommentera

Publiceras ej