Långfredag

0kommentarer

Så är det påsk igen. Ligger fortfarande trots att klockan nästan är tolv. Ligger och läser en mycket spännande deckare av Lina Bengtsdotter, "Annabelle". Den handlar om en liten håla i Sverige där en tonårig flicka försvinner efter en fest. Polisen Charlie åker dit med en kollega för att lösa brottet. Vad de runt omkring inte vet är att hon flyttade från byn till Stockholm som ung. Mycket minnen och hemligheter kommer upp till ytan. 
 
Kommer nog inte hända så mycket idag. Igår jobbade jag till fem och blev hämtad av Tommy då. Hann rätta en skrivdel i de nationella proven. Skönt att jag nu bara har en av fyra delar kvar, för efter lovet ska vi göra nya nationella prov, fyra mattedelar. Ännu mer att rätta. Från jobbet åkte vi till mamma och Conny. Vi fick räksoppa med vitlöksbröd och sedan våfflor till efterrätt. Gott. Slöade i soffan resten av kvällen.
 
Ska iaf försöka plocka lite här hemma idag, har fortfarande lite julgrejer kvar, herregud är nog rekord. Men var ju sjuk på sportlovet när jag brukar städa undan allt. Jaja ingen som lider av det 😂. 
 
Önskar er en glad påsk 🐣🐥🐰🌷
Annabelle, Lina Bengtsdotter, böcker och läsning, nationella prov, påsk, påsklov, stressad lärare,

Kommentera

Publiceras ej