Bortahelg

0kommentarer

I helgen var vi i Näs hos mamma och Conny. Vi sov över två nätter i en stuga bredvid som de lånade åt oss. Mysigt. På fredagen grillade vi karrékotletter, grönsakspaket, gjorde svampsås och hade kryddig pomme till. Satt ute länge och pratade sedan blev det faktiskt ett nattbad för oss, skönt.
 
 
På lördagen blev det mycket läsning, vädret var lite halvdant. Blev jordgubbar med mjölk som lunch och sen vila. På kvällen rökte vi lax. Tommy har gjort det mycket förr men då i en rök, nu använde vi grillen. Efter lite bök och stök blev det till slut klart och mycket gott. Så rökt lax, kall avokadosås, ugnsstekta potatisar med sparris och majs. Mums. Efter ett parti yatzy gick vi till stugan och såg på tv. Tommy tog ett nattbad igen men jag degade ur. På söndagen blev det lite sol och bad, mycket vila och jag läste massor. 
 
En mycket bra helg. Var skönt att komma hemifrån lite.
 
Boken jag läste torsdag till söndag var Liane Moriartys sista, "En annan Alice". Uppskattat alla hennes böcker. De ger en djupare historia där allt inte är som man tror. Romaner om livet. Mycket bra.
 
Men nu ska jag ta och läsa och vila lite. Vi har varit i Näs och solat och badat och då blir man lite slö efteråt. 😊
Bad och sol, Liane Moriarty, Sommarkvällar, böcker och läsning, grilla,

Kommentera

Publiceras ej