Minisemester đŸ–€

0kommentarer

I mÄndags Äkte Tommy, jag, mamma, Conny, Elin, Tobbe, Nils och Lilly pÄ en minisemester till KolmÄrden. Ett dygn med djurparken och sÄ övernattning pÄ Vildmarkshotellet, allt betalat av  mamma och Conny, lyxigt!
 
Vi kom dit runt tolv och gick rakt in i parken och Ät lunch. Sedan gick vi runt bland djuren samt tittade pÄ Bamses vÀrld som var vÀldigt fint uppbyggt. Vi tog ganska mÄnga pausar i form av dricka, toa och fika. Vi strosade runt och hade det mysigt. Tommy hade sÄn tur att ryggvÀrken nÀstan var helt borta och han fick mÄ bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Runt halv sex checkade vi in pÄ hotellet, hade en paus pÄ en kvart innan vi gick till spa-avdelningen. Det fanns en lite större pool att simma i samt en jacuzzi pÄ övre plan. Vi satt utanför pÄ altanen och drack lite. PÄ nedre plan fanns en liten barnpool, en jacuzzi, ett Àventyrsbad (ganska smalt som en fors med strömmar sÄ man inte behövde simma runt) samt sÄ kunde man frÄn forsen simma ut dÀr det var en pool med hÀlften glastak dÀr man kunde sitta och titta ut över BrÄviken. JÀttemysigt och lyxigt!
 
 
Sen gjorde vi oss i ordning och gick till restaurangen. Blev sommarbuffé, var supergott, fanns allt frÄn sill, rÀkor, karré, potatisgratÀng, lÄngkokt högrev, olika sallader, bröd och gott vin. Favoriterna var kryddiga kladdiga kycklingvingar, skaldjurscheesecake, rÀkor med aioli samt sallad med vattenmelon och fetaost. 
 
 
 
Efter maten blev det en drink i nattklubben dÀr det var disco för barnen. PoolomrÄdet stÀngde tio sÄ vid nio gick jag och Tommy dit för ett sista bad. Var lÀskigt för det var jÀttehalt pÄ golvet och vi alla hade halkat till nÄn gÄng under badet. Men nu hade Tommy sÄn otur att han ramlade nÀr han klev i badet pga bÄde halkan och de hÄrda strömmarna. Han slog i sin rygg som han redan har ont i, jag sÄg det hela bakifrÄn och jag trodde han skulle slÄ i huvudet ocksÄ, sÄg jÀtteotÀckt ut. Som tur var gick det bra och han blev bara mörbultad. Efter ett skönt bad blev det en stund pÄ balkongen, utsikten var ju inte helt fel som ni ser ovan. 
 
PÄ tisdagen blev det frukost runt nio. Mumsigt vÀrre. Sedan vilade vi lite innan Tommy och jag Äkte hem. De andra var kvar ett par timmar, Äkte linbanan samt sÄg en delfinshow. 
 
 
Var verkligen en underbar minisemester! đŸ–€
Bubbelpool, Buffe, Hotellfrukost, KolmÄrden, Pool, Vildmarkshotellet, familjen, semester,

Kommentera

Publiceras ej