Bokslukarhelg

0kommentarer

 
Helgen var inte jättekul meeeen det blev en riktig bokslukarhelg och det gillas skarpt. Blev 60sidor på fredagen sedan 210 på lördagen och 230 i söndags. Suverän bok!
 
Det är Simona Ahrnstedts senaste bok "En enda hemlighet" jag läst. Fick den av Filip med familj i julklapp. Älskar verkligen hennes böcker. De är spännande, romantiska, drivna, har intressanta karaktärer, lättlästa men inte en lätt eller enkel story. Alla böckerna handlar om starka kompetenta kvinnor. Ja, böcker har praktiskt taget allt. Enda negativa med dem är att när jag läst klart så hatar jag mitt eget liv ännu mer :P
 
Ahrnstedt har gett ut fem böcker och alla är lika bra. De tre första är historiska romaner medan de två senaste är nutida. Alla är mycket läsvärda!
 
Överenskommelser   De skandalösa   Betvingade  
Skrivit om dessa böcker här:
 
 En enda natt  En enda hemlighet 
 
"En enda natt" handlar om Natalia De la Grip som är framgångsrik inom finansvärlden. Hennes familj tillhör den konservativa överklassen. Hon träffar en dag David Hammar som är finansvärldens bad boy. Det blir början till en komplicerad historia med hämnd, sex, kärlek och familjerelationer.
 
"En enda hemlighet" handlar om Isobel Sörensen som är fältläkare samt arbetar med den ideella organisationen Medpax. Plötsligt möter hon Alexander De la Grip, yngste sonen i överklassfamiljen De la Grip som är en riktig jetsetprins som är känd för enbart två saker, sina kvinnohistorier och sitt utseende. När de träffas börjar en historia med hemligheter, sex och kärlek som ingen av dem kunnat tänka sig.
 
Önskar er en trevlig läsning!
 
Betvingade, De skandalösa, En enda hemlighet, En enda natt, Simona Ahrnstedt, boktips, Överenskommelser,

Kommentera

Publiceras ej