sportlov 2016

0kommentarer

Som sagt, nu är det dags för lite lov, sportlov. Hittills har det innehållit:
-fredag - fika med mamma, Conny och moster, handlade, sov på soffan, försökte se på tv, somnade igen, läste lite och sedan sov jag 8-9h.
-lördag - fika hos morfar med mamma, Conny, moster och mormor. Var jobbigt för han hade blivit ytterligare mycket sämre, hörde nästan inget han sa, frågade varför vi var där och offrade tid :'( Efter en lunchsmörgås på cafét låg jag mest på soffan och läste, snöade och var mycket grått ute, sov på soffan och så sov jag typ 9h i sängen.
-söndag - såg tre Shrek-filmer på tv, sov en timme eller mer, tittade mer på tv samt läste ut min bok, gick inte ens ut med soporna. Sov typ 9h och ville inte gå upp när det väl blivit måndag.
 
Så var alltså helgen och idag kände jag att nej, måste nog se lite folk idag. Tog min väska och gick ut i verkligheten. Uträttade lite ärenden, gick en promenad, mötte en kollega så blev jobbprat, handlade och tog en fika och dit kom ytterligare en kollega så vi satt och pratade en kvart. Hade tänkt att jag skulle städa men icke sa nicke. Plockade dock ihop källsorteringen samt diskade, så fick ju något gjort iaf.
 
//Fick göra en paus här för att släppa in katten. Inser då att det ligger ett nytt vitt lager snö över världen. Blir ju väldigt fint men är opraktiskt och jag är trött på vintern...katten också för han var blöt när han kom in och efter lite mat och torkning ligger han nu hoprullad som en liten boll på soffan och sover. Sötisen.//
 
Känner mig så himla trött...och låg. Varit så mycket, under så lång tid, både med jobbet och privat. Känns som att jag vill kasta mig ner i det mörka djupet och låta mig själv sjunka, sjunka ner till botten och typ skita i allt. Varför jobba? Varför ska jag slita ut mig? Varför ska jag ta skit hela tiden? Varför?! Varför...? 
 
Godnatt
ensamhet, familjen, sportlov, trött, ångest,

Kommentera

Publiceras ej