Stockholm nr.1. ❤

0kommentarer

I lördags åkte pappa, Kerstin, Jens, Filip, Bror och jag till Stockholm för att hälsa på lillasyster. När vi hade checkat in på hotellet gick vi en sväng med Josse, hittade ett litet mysigt lunchställe och sedan gick vi hem till hennes nya lägenhet. Jättefin var den men sjukt är det. 35 kvadratmeter köpt för över miljonen, har för mig som det till och med var två. Som sagt sjukt. Ligger iallafall ganska nära Karlaplan. 
 
Blev en sväng i ett litet köpcentra sen lite slappartid på hotellet. På kvällen sen blev det middag i hotellets restaurang.
 
På söndagen åt vi hotellfrukost, måste säga hela ordet bara frukost räcker inte. Gott! Efter en liten vila checkade vi ut, gick lite i Linnéparken. Sedan träffade vi Josse för en fika och shoppingtur innan vi åkte hem igen. Kort men trevlig och mysig resa! Bara synd att inte alla kunde följa med. Dessutom hade Bror en släng av maginfluensa och det hade han verkligen kunnat klara sig utan lilla sötnosen.
 
 
 
 
Bror var så söt här. Han hade precis, mycket allvarligt, talat om vad han hade på tallriken. Mörgås, borv, urka, iskaka och mellon. ❤
 
 
Hotellfrukost, Scandic Hotell, Stockholm, familjehelg,

Kommentera

Publiceras ej