Sommar eller höst?

0kommentarer

Vi har hittills haft tre riktigt varma sommardagar och det var över karnevalen förra helgen. De flesta dagarna i sommar har varit grå, regniga och även om det inte varit regnigt så har det tyvärr varit ganska kallt. Vissa dagar känns det mer som höst. Hjälper inte upp humöret direkt. 
 
 
Förra veckan var det iaf hyfsat sköna kvällar. Satt fyra kvällar i rad på en uteservering ihop med Lina, ibland med Elin och Tommy också. Trevligt att sitta och prata, äta och dricka lite ihop. Att slippa sitta själv jämt. 
 
Men nu ska jag återvända till min bok. Läser just nu Johanne Hildebrandts bok "Sigrid - Sagan om Valhalla". Läste "Freja", "Idun" och "Saga" i samma serie för ganska många år sedan och har väntat på en liknande bok. Blev glad i förrgår när jag vandrade runt bland hyllorna på biblioteket och hittade en fortsättning. Boken utspelar sig på 900-talet i Norden. Man får följa Sigrid, dotter till en stor hövding, som blir bortrövad till kung Erik för att säkra freden. Gillar att läsa denna typ av böcker, liksom känna historiens vingslag :-) 
 
Godnatt 
Johanne Hildebrandt, Sigrid - sagan om Valhalla, Svensk sommar,

Kommentera

Publiceras ej