torsdag=fredag

0kommentarer

Den här veckan är speciell för idag torsdag är det egentligen fredag. Härligt med en röd dag så här i slutet av veckan =) Så idag firar vi inte bara Pink Thursday hos Emma utan även att det är fredag!
 
Har sneglat lite på gellacken ett tag och nu när Isadora kom ut med en sort som inte behöver någon lampa för att härda så blev jag ju bara tvungen att köpa ett. Det fanns flera fina färger men valet föll till slut på det ljusare rosa Pink Bomb. Här kommer en bild från Isadora  där ni kan hitta mer information.

GelNailLacquer_Bild_i_text

Första lagret gick lätt att måla men det andra var lite svårare. Det blev lite randigt på sina ställen. På håll ser det bra ut, väldigt glansigt, men på nära håll ser man fläckar och ränder i lacket. Hade hoppats att överlacket skulle fixa till det ojämna men tyvärr inte, blev nästan tvärtom istället. Jaja, kanske får måla tre lager nästa gång eller ett annat rosa som underlack. Nu ska det bli spännande att se hur det sitter, hör av mig.

      
Första kortet utan kameralampa och nästa med. Tråkigt när man ser ojämnheterna.
Sorry att jag inte hunnit städa runt naglarna.
 
 

Idag har det varit en lång dag med filmfestival för hela skolan med röd matta, chips och dricka. Roligt att se allas filmer på bioduken. Efter några lektioner var det dags för de obligatoriska mötena, inte lika kul...blir så besviken och trött, redan nu ångest över att komma tillbaka till jobbet i höst...

Hoppas ni har en bra vecka och som sagt, önskar er en bra fredag idag torsdag :P

 
Isadora - Pink Bomb, Isadora gellack, Pink Thursday,

Kommentera

Publiceras ej