dags igen

0kommentarer

De senaste dagarna har jag levt i förnekelse, total fönekelse, men i morse gick det inte längre, det var dags att gå till jobbet. Menar, gillar min klass men visst är det lättare att vara hemma om dagarna än gå till jobbet? Vem vill inte hellre styra över sin egen tid, läsa, sova, gå en promenad, umgås med vänner och äta när man vill? Men nu är det alltså kört, fast det är bara 6 veckor till sportlovet ;)
 
Gårdagens fb-status: "tack och lov så är mardrömmen, även kallad för semester, över och vardagen här. menar vem gillar att styra över sin egen tid och ha ett socialt liv? inte jag!! ses imorgon kollegor ;)" Tänker, tur man har lite humor iaf.
 
För att klara av att leva i förnekelse spenderade jag och Alex söndagskvällen hos Lina där vi spelade Disneymonopol, åt snacks och drack drinkar. Mums och kul! Vi drack tre sorters drinkar serverade i martiniglas vilket gjorde dem ännu godare: sprit+sprite+blandade bär, sprit+apelsin och ananasjuice+tom collinsmix+lite sprite samt sprit+sprite+tranbärsjuice.
 
Foto: Mys kväll med fina vänner! ❤️🐈󾌬󾮖

Disneymonopolet är så himla fint med ett slott i mitten :D Åkte tyvärr ut först men det är okej, är ingen stor tävlingsmänniska, blev dock lite tråkigt att titta på de andra. Tur man hade en drink i handen!
disneymonopol, drinkar,

Kommentera

Publiceras ej