helg innan lov :-D

0kommentarer

Bästa helgerna är dem innan lov, när man vet att måndagen kommer och man inte behöver sätta klockan på halv sex. Och denna helg har jag verkligen njutit, var trött och lite låg under veckan så välbehövligt.
 
I fredags var jag kvar på jobbet till kl.16, trots att jag slutar kl.13. Handlade lite och så blev det soffan med katten ett tag. Igår lördag sov jag väldigt länge (idag med :P ) sen ringde jag till mormor och morfar för att se om de behövde ha något hemhandlat (resten av släkten är utomlands och morfar kör inte bil längre...). Dock borde jag tittat ut genom fönstret först för det regnade ganska rejält. Menmen bara ta på sig regnkläder och knalla iväg. Handlade och så gick jag hem till dem för lite fika och prat. Hade dock tur så det var uppehåll när jag skulle gå hem =)
 
Hände inte så mycket mer under dagen, läste, satt vid datorn och såg på tv. Very exciting ;-) Sent på kvällen gjorde jag dock något jag inte gjort på typ fem år. Jag plockade fram mitt gamla skissblock med pennor. Kluddrade bara lite men det var roligt. Fick väldigt ont i min hand dock vilket jag fortfarande har efter ritandet, men kul var det!
 
Varit en riktigt bra mathelg =) I fredags åt jag vegetarisk pasta (selleri, zucchini, vitlök, ruccola,
körsbärstomater och vitlöksost). Till hade jag vitlöksbröd vilket är såå gott ihop med rödvin!
Igår åt jag hamburgare med ruccolatopping, sötpotatispommes,
fräst zucchini och kall sås med oliver och smågurkor.
 
Lyxade dessutom till dagens frukost, blev våfflor med sharon, solrosfrön, honung och kanel (sen en liten till efterrätt med chokladsås på hihi). Har sagt det förut och säger det igen, himla tur att man kan laga god mat, vore bra himla tråkigt annars!
 
Idag har det hittills inte hänt något förutom att jag tittat på tv. Måste ta tag i disken! Borde dessutom ta ut lite saker till grovsoporna som ska tömmas imorgon. Hmmm njäe tar lite tv till först ;-)
Hamburgare sötpotatispommes, Vegetarisk pasta,