- Dirty Dancing -

0kommentarer

När mamma fyllde år fick hon en biljett till Dirty Dancing på Chinateatern av mig. Så igår var vi på musikalen. Vi har sett filmen typ 100 gånger och det var precis som på filmen. Det hände saker hela tiden på scenen, de sjöng underbart och dansade helt otroligt. Det var en mycket större upplevelse än vad vi trodde. Det var super helt enkelt!
 
Scenerna avlöste varandra med fart och det var coolt att se ljusspelet och kulisserna som var bilder på led-skärmar, allt från skog, väggar och en härligt lysande måne. Såg verkligt och härligt ut! Var bra att sittraderna lutade så att även att vi satt högt upp såg vi jättebra. Vi undrade ett tag var musikerna satt. Då såg vi typ "glasburar" vid sidan av scenen, två på varje sida upp mot taket, och där satt dem, två-tre personer i varje.
 
Här kommer några bilder från dn samt corren.
 
 
 
 
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=vAOy-H_vwEw&feature=player_detailpage  Detta är en kort trailer från musikalen på youtube. Kan även rekommendera er att gå in och kolla på http://dirtydancingstockholm.se/ där det finns filmer, bilder och information om musikalen. Även om man inte hinner åka och se den så kan det ju vara intressant att läsa om den. :-D
Chinateatern, Dirty Dancing, musikal,

Kommentera

Publiceras ej