Vad krävs egentligen för att få ett sammanbrott? För att man bara ska lägga sig ner och tänka, nej, jag skiter i det här? Känns ibland som jag precis håller ihop, som att all kraft går åt till att bara vara hyfsat normal. Vill ibland bara lägga mig ner och skrika, gråta och hyperventilera för det är så det känns inombords. Men självklart gör jag det inte. Men känns som det finns en punkt där man int orkar mer utan bara bryter. När kommer den?
 
Kan man gå sönder inombords? Känns som det. Mitt yttre håller ihop allt men det inre faller i småbitar. Åt och drack lite med en vän ikväll. Kände mig redan labil. Så sa han att det var nåt om min familj han hade att berätta men jag fick inte bryta ihop för det orkade han inte, inte bara jag som hade en skitvecka. Så han berättade och jag höll samman, med ett inslag av hysteri och skratt. Konstigt att man gör så när man egentligen bara vill gråta. 
 
Nåja, måste hålla samman i helgen också för Bror fyller år på söndag. Hela 3år. Vi ska fira honom imorgon. Han och jag ska innan kalaset gå till leksaksaffären för att få peka ut några saker han vill ha. Hoppas det blir lyckat, behöver det just nu.
 
Kram & godnatt 
3 år, Sammanbrott, ensamhet, fasters älskling, födelsedagsfest, ångest,
Tillbaka på jobbet efter att ha legat på soffan måndag och tisdag. Under gårdagen, mellan tupplur, huvudvärk och serier gjorde jag ett nagellacksprojekt. Har bara gjort det en gång tidigare för det tar sån tid. Vet inget namn på det. Vill ni se förra manikyren med lite mer bilder hur jag gjorde finns det här. Man målar lack på plast eller som mig på en konad stämpeldyna och låter det torka. Sedan klipper man lacket i mindre bitar, stryker på lack på nageln och lägger på bitarna där.
 
Denna gång blev det bara blankt lack och så två olika glitterlack till bitarna. Så detta är mitt bidrag till Karins gröna onsdag.
 
Lacken är Masie Shine - Golden Goose samt Smitten Polish - Pink Goes Good With Green.
 
 
 
Kan inte säga att det är min bästa manikyr, speciellt inte när jag tittar på bilderna, men i verkligheten trivs jag riktigt bra med den. Sen är det så att jag gillar glitterlack men tycker de är alldeles för jobbiga att ta bort så detta passar mig perfekt, att bara ha små bitar av glitter på naglarna.
 
godnatt
Maisie Shine - Golden goose, Smitten Polish - Pink Goes Good With Green, glitterlack, grön onsdag, nailart,
Förkylningen fortsätter. Måndag till onsdag var jag jättehes och mitt på dagarna kändes det som jag hade feber men vet inte. Mådde skit på alla sätt iaf.
 
Men jobbade hela veckan men så i fredags eftermiddag, efter en promenad med skolan samt ett utvecklingssamtal, vad jag helt slut. Kändes inte som jag skulle orka ta mig till bussen ens. Hade bokat fika med mamma2 så ner till centrum för det. Blev mycket prat om lillebror, ser inte bra ut...värre än jag trodde... Handlade lite snabbt och sen gick jag hem. Var helt slut så kvällen spenderades i soffan, åt, drack vin och sedan sov jag 2,5h. Lördagen var ungefär likadan. Fortfarande förkyld och hängig. Cyklade ner och handlade samt åt en glass och sedan hem, så slut. Så lördag och söndag låg jag bara på soffan och idag har jag faktiskt varit hemma från jobbet.
 
Kan inte säga att jag är sjuk men jag mår skit. Rösten är inte helt återställd, tjock i halsen, huvudvärk och så himla matt. Har bara legat på soffan och är ändå trött. Ska vara hemma imorgon också. Där är fördelen med studiedagar, jag får inte lika dåligt samvete när jag är hemma då eftersom jag vet att mina kollegor inte måste göra mitt jobb.
 
Tog även tjuren vid hornen och berättade för folk om Baloo, är inte så många som har vetat det. Men så en vecka efter hans död skrev jag på fb. Alla var så snälla så slutade med att jag grät i typ en timme. Hör fortfarande hans tassar och hans prat. Måste anstränga mig för att inte gå och öppna dörren varje morgon och när jag äter förväntar jag mig att se honom bredvid mig i soffan... Så tomt... Så ensamt...
 
godnatt
ensamhet, förkyld, sorg, ångest,
Är genomförkyld och deppig. Har knappt kunnat prata i två dagar, idag är halsen bättre men då har jag hostat istället. Varit helt slut dessa dagar. Men eftersom vi inte ska ta in vikarie utan täcka upp för varandra vilket gör att man går miste om planeringstid så kämpar man sig ju till jobbet så länge det går. Har varit så matt att allt har gått i slow motion och jag har dessutom fått be min elevassistent om hjälp för att hämta saker och så för jag har inte orkat, vilket verkligen inte är min stil på jobbet. Idag gick jag dock hem tidigt, orkade inte sitta med på mötena. Så vid halv 4 låg jag på soffan och sen sov jag två timmar. Var nog vad jag behövde för jag är lite piggare nu.
 
Så till naglarna. Haft fyra prickiga manikyrer senaste månaden. Varit typ fransk manikyr men med prickar. Det är enkelt att fixa, tar inte så mycket tid och det blir inte så mycket att städa upp runt nageln.
 
Missade att fota en av dem men här är de andra. Den nuvarande är denna som jag deltar i Karins gröna onsdag med är den första.
 
Här använder jag lacken Smitten Polish - Enchanted Forest, Essie - Licorice och OPI - 4 in the morning.
 
 Även här använder jag Essies svarta och OPI:s gråsvarta. Det glittriga är Candice från Shimmer.
 
 Det rosa, blå och gula lacket är Oriflames Blue BRZ, Mango splash och Strawberry och det blåglittriga är Zoya - Charla.
 
// Tomheten efter min lilla kattbebis är enorm. Har inte berättat för kollegor och vänner än, inte orkat, så häromdagen sa någon att jag skulle åka hem och kela med Baloo, började nästan gråta. Måste städa undan alla hans saker...//
Essie, OPI, Oriflame, Smitten Polish, dotticure, fransk manikyr, förkyld, grön onsdag, nailart, sorg,
Hade ju bokat med veterinären att komma hit i fredags. Han sov hos mig hela natten innan, nära, massa mys. Han låg kvar i sängen när jag åkte. Dagen var hemsk. Gick hem tidigare från jobbet för att få spendera några sista timmar ihop med min älskade fyrbenta vän. Kände direkt när jag kom hem att något var fel. Han kom inte och mötte mig vid dörren som han alltid gör. Jag hittade honom på ett av favvoställena, på matten mellan bordet och soffan. Död.
 
Usch vad jag grät. Samtidigt som det ändå kändes skönt att slippa hålla i honom medan en främling skulle ge honom en spruta (flera saker som han är rädd för). Men känns sorgligt att han dog ensam (mamma frågade dan innan om jag inte skulle vara hemma, men jag sa att han klarar sig, han förstår ju inte, sover ändå hela dagarna, men fy vilket dåligt samvete jag fick...).
 
Veterinären ringde som han sagt och jag fick ändra mitt ärende. Han hämtade Baloo för kremering istället. Hade tänkt begrava honom i skogen på ett ställe han gillade men tanken på att något djur skulle gräva upp honom kändes bara för hemskt och ovärdigt.
 
Så, den här helgen har jag spenderat i soffan. Gråtit över min kära katt samt varit genomförkyld, så ja, mått piss på alla sätt, yepp toppenhelg.... Dessutom tog vinet slut redan halv 7 i fredags...
 
<3 R.I.P. <3
husdjur, sorg, älskade katt,
Idag har jag blivit tvungen att fatta ett beslut.
Ett fruktansvärt beslut.
Vet att det är rätt, att det är dags.
Vill ju inte att du ska behöva lida.
Men fy vad hemskt det är.
Ett dygn kvar... 
Saknaden kommer bli enorm...
Vissa dagar är du den enda jag träffar och pratar med.
Vi har gått igenom mycket tillsammans.
Min sambo sen 9år, min följeslagare, min kärlek, min bästa vän, min hjälte.
Kära Baloo, älskade katt, vad ska jag ta mig till utan dig?...
Tack för alla år, all kärlek, all tröst och allt sällskap!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
ensamhet, katter, sorg, älskade katt, ångest,
Köpte detta lack av Karin i våras. Insåg förra veckan att jag inte använt det ännu och då jag behövde något att glädja mig med så var det dags. Detta är Deborah Lippmann - Ray of Light.
 
 
 
 
Krävdes tre lager för att täcka. Tyckte det var svårt att måla med för man behövde mycket lack per lager vilket gjorde att det lätt kom utanför och svårt att få bort, sorry. Dock är lacket verkligen vackert. Flakes i olika färger och den mörkblå grunden är väldigt fin. Blir lätt att man stirrar på naglarna. Detta är alltså mitt bidrag till Blå Måndag. Titta in hos Emelie för fler manikyrer.
 
 
/ Måste fatta ett beslut snart. Vet ju vad jag måste göra men orkar inte.
Dessutom oroar jag mig så för vad du gör och hur du mår. Vet inte hur jag kan hjälpa.../
Blå Måndag, Deborah Lippmann, Deborah Lippmann - Ray Of Light, Oro,
Önskar jag hade sämre minne än jag har. Minns saker jag verkligen inte vill minnas, t.ex. känslan när jag var liten och pappa lovat att vi ska göra en sak och han glömt bort det, eller när bästa kompisen dissar en för någon annan. Dessutom önskar jag väldigt starkt att jag bara kunde sluta bry mig. Sluta bry mig om vad andra tycker om mig, eller ska tycka om jag ber om hjälp. Sluta bry mig om att slita ut mig på jobbet för att kollegor ska få lättnad eller för att elever ska fungera som bäst. Önskar jag kunde glömma och sluta bry mig, tänka mer på mig själv istället.
 
Som idag. Är ju vuxen så borde inte bry mig. Men att bli glömd och sedan se personen sitta och äta och dricka öl utan en, ja det svider faktiskt. Erkände iaf att han hade glömt mig, om nu det ska vara någon tröst... Största problemet är inte att jag blev glömd utan att jag är svag och bryr mig, att jag blir arg, besviken och sårad. Att jag låter det ta energi. Energi som inte finns......
 
:'(   godnatt
ensamhet, familjen, ångest,
Typen av manikyr älskar jag men den här färgkombon blev inte alls som jag tänkt mig. I teorin lät gröna tippar med lila prickar väldigt bra. Men denna gröna (Oriflames Kiwi) som egentligen inte känns så skarp blev tyvärr det i kontrasten mot det lila (Isadoras Purple Crush). Och prickarna blev inte prickar för crush-lacket var för tjock så blev istället lite klumpiga streck. Hmm, blev många fel. Men samtidigt så, som sagt, gillar jag typen av manikyr och naglarna känns långa och fina även om de inte känns ultimata :P Men de är gröna iaf så de blir mitt bidrag till Karins gröna onsdag.
 
 
 
Isadora - Purple Crush, Oriflame - Kiwi, fransk manikyr, grön onsdag, nailart,
Jaha, ytterligare en helg till historien. I fredags sov jag i soffan till kl.20 då jag fick ta en cykeltur för att köpa mat. Mikromat på en fredagskväll?! Skäms Alexandra, dessutom utan vin, suck. Mattias på Ica blev också chockad över att se mig för en fredagskväll. Hehe.
 
Igår var jag med mamma och Conny till Ikea. Hittade tyvärr varken vardagsrumsbord eller fina bestick men blev lite kläder iaf. Åt en kycklingsallad på verandan på kvällen. Fick dessutom tårta för deras dotter fyllde år. 
 
Idag har jag ätit middag med pappa. Skulle blivit i fredags, sen igår men så idag blev det. Skulle träffas kl.17 men jag var där lite innan och satt och läste samt pratade lite med Tommy. Pappa var bara 10min sen, blev dock irriterad för jag tycker man kan be om ursäkt iaf men icke. Han är så självupptagen...
 
Har ett problem dock. Såå ont i min höft. Kände det igår när jag gått på Ikea hela dagen. Och idag är det värre. Ont i själva höftkulan dessutom värker det ner i benet på utsidan och insidan. Gör ont att belasta benet men kan gå, dock haltar jag rejält. Nu ikväll kom jag på att det nog är för att jag inte orkade bära ett paket på jobbet i fredags utan istället sparkade/sköt in det med benet. Är det därför lär det vara typ bra imorgon. Får se.
 
Imorgon är det måndag. Önskar er en bra vecka! 
Ikea, Ont, Shopping,