Hur känns det när man går sönder? När man inte orkar mer? Hur vet man att nu är det faktiskt nog? Har så många gånger känt att jag inte orkar mer men tar mig ändå upp dagen efter och fortsätter. Frågan är till vilket pris. Allt byggs bara på och nu står jag här och blir ledsen för ingenting. Har varit så pinsam sista tiden. Jag brukar inte gråta framför folk, inte ens mina vänner. Har nu på bara en vecka gråtit framför en två kollegor, kuratorn på skolan två gånger, rektorn, suttit på toagolvet och gråtit och min stackars assistent har fått hantera mycket.
 
Orkar inte berätta om själva mötena men har suttit i tre senaste veckan som varit väldigt tuffa. Bara att en person säger "Jag har sett hur du gått ner dig sista månaden och mår allt sämre. Med rätta. Jag är orolig för dig, någonting måste hända." får mig att gråta. Tycker det är skitjobbigt att någon tänker så om mig. Samtidigt som jag vet att de har rätt. Så igår efter första mötet gick jag till mitt klassrum, försökte men gick inte utan när assistenten kom och frågade hur det var började jag storgråta. Han var så gullig. Kom fram och tog mig i famnen och stod så med mig i flera minuter. Talade om att det är okej att bryta ihop och att jag varit stark nog, länge nog. Så tungt. Samtidigt som det var väldigt skönt att inte behöva vara själv utan få dela bördan. Blev tvungen att sitta på ett möte till sen och efter det ett ljusparty innan jag kom hem. Och då bröt jag ihop igen. Helt slut idag. Förstörd. Broken.
Arbetsmiljö, Broken, ensamhet, lärare, trött, ångest,
Helg igen. Förra helgen var soft. Sov mycket. På lördagen tog jag en promenad, åt brunch med pappa på cafét, handlade och tittade i affärer. Väl hemma igen låg jag i soffan typ hela dagen och kvällen och läste. Söndagen var också lugn. Mamma och jag var på bio, "Husdjurens hemliga liv", mycket underhållande! 
 
Och nu är det helg igen. Hade tänk åka hem efter fyra för att hinna få undan lite jobb men strax efter tre kände jag att nej, orkar inte mer.  Ibland är pappa ute och åker så ringde honom och nej han satt inte i bilen men var så snäll att han kom och hämtade mig. Sen blev det en fika med Tommy. Låter konstigt men därifrån gick jag ut och åt med Lina. Vi tog även en tripp till Ica innan vi följdes åt, jag hem, hon till vänner. Pratade mycket med dem båda, känner ändå att jag skulle behöva tio terapitimmar...... 
 
Efter att ha tittat på tv, sovit nästan 2h, ska jag gå och lägga mig. Hade svårt att somna igår, sov 3h i soffan men var jättetrött, men så fort jag försökte somna for tankarna runt helt hysteriskt. Så nån gång efter 1 somnade jag och vaknade kvart över 5. Konstigt att jag orkar stå upp idag.
 
Förresten, skrev en sak på twitter häromdagen, en del av en reklam från Telia. ""över en halv milj singlar kommer få ligga bara för att de swipade höger". Swipar o swipar m inget händer. Tack #Telia för grundlöst hopp." Lite kul för dagen efter hade Telia svarat. "@lilabumbi Det är bara att fortsätta swipa ;) Hoppet är väl det sista som överger en... /Lisa". Hahaha 
 
Därmed säger jag godnatt och hoppas på en lång och lugn natt.
Bio, Husdjurens hemliga liv, Telia, Twitter, helg, trött, vänner,
Bläddrade mellan kanalerna, inget att se. Tänkte, jaja spelar roll snart sovdags iaf. Trodde klockan var iaf kvart i 8 så snacka om att jag blev snopen när den visade kvart över 6. Har nog aldrig blivit besviken på att klockan varit för lite förut... 
 
Förra veckan var en riktig jobbvecka. Var iväg på facklig träff på tisdagen kl.15-17.30, på onsdagen var det föräldraråd så då jobbade jag 06.30-19.15 och var hemma kl.8. På torsdagen var jag helt slut (ett mail och ett kort möte gjorde mig trött och lite besviken, men jag är känslig, jag vet det) så åkte hem halv 4. Tack och lov hade jag och Lina stämt träff så det blev middag och terapi, välbehövligt. Tog dock igen tiden på fredagen när jag hann jobba ifatt endel på eftermiddagen tills jag åkte hem vid 4.
 
Blev en sväng i affärerna, träffade på Tommy så blev en fika vilket kändes bra. Gick hem och åt en köpt thailåda  drack några klunkar rödvin (magen tålde inte mer tyvärr) innan jag somnade i soffan och sov i 3h. Gjorde ett inlägg på instagram som jag tyckte var både sant, deppigt och roligt.
 
 
Förr var fredagsmaten väldigt viktig men nu, nä skitsamma. Kompenserade fick igår när det blev en ryggbiff, frästa champinjoner, tomater och spenat. Fick dricka ett glas vin för magen iaf, hade behövt mer dock...
 
Dags för lite nagelvård och cola innan sovdags så får ta helgen nästa gång. Godnatt.
Jobbet, White trash, thaimat, trött, vänner, ångest,
Funderat mycket, länge och många gånger och kommer fram till att jag måste vara det. En masochist (som självplågare inte i sexuell mening, oops, inte vetat att man använder ordet så, pinsamt). Vem annars står ut med sånt här? Och inte bara står ut utan resonerar som jag gör, bättre att jag tar hand om den skiten också eftersom jag redan mår dåligt, varför låta det drabba nån annan? Jag är så dum i huvudet!!!
 
Dessutom tänker jag ibland att jag nog inte kan vara lycklig. De perioder när det inte varit något yttre som får mig att må dåligt så skapar mina hjärnspöken saker. Oroar mig för saker jag inte behöver eller borde. Tar på mig saker jag inte behöver eller borde. Tänker att det är för att jag inte kan vara lycklig, för att jag då ska inse att jag vill något annat. Typ vem är jag om jag inte har det så här? Sjukt, såå sjukt...
 
Jaja, aldrig påstått att jag är normal men detta verkar fasen scary psyko även för mig...
Masochist, Oro, ensamhet, ångest,
I helgen har vi firat flera födelsedagar, Chris fyllde 30 i lördags, Josse fyller på onsdag och Eva nästa vecka. Tyvärr kunde inte Chris vara med men vi andra träffades. Blev mat och efterätt, lite vin och massa prat. Är inte ofta alla syskon träffas samtidigt så det var mysigt. Blev även massa mys och bus med fasters små älsklingar.
 
 
 
 
 
 
Födelsedagar, Oro, familjen, fasters älsklingar,
Efter två slitiga dagar på jobbet var det idag en lugn dag vilket gjorde att jag typ föll ihop fullständigt. Varit såå trött, tankarna har snurrat,  haft ångest och knappt orkar gå i trapporna. Puh. Men nu är dagen avklarad och jag får ägna mig åt lite lugnande bloggande, naglar, Grey's Anatomy samt Keplers senaste bok, allt från soffan under den lila filten.
 
Är med på Karins Gröna Onsdag idag med ett gammalt beprövat lack. Nämligen Isadoras Leden Green.
 
 
 
 
Första bilden är i inneljus, nästa blixt och sista solljus. Det är en djup grön färg med småttigt guldglitter. Tycker lacket ser så fint ut i flaskan men varje gång jag använder det blir jag lite besviken. Färgen är helt okej men glittret är svårt att se. Det värsta är att det sitter så himla dåligt på mina naglar, även denna gång trots nytt geltoplack från Oriflame. Det börjar chippa vid tipparna redan efter några timmar, spelar ingen roll vad jag gör. Ni kanske har andra erfarenheter?
 
Det var mitt bidrag. Hoppas ni har en bra vecka. Kram :-) 
Grey's Anatomy, Isadora - Loden Green, Kaninjägaren, Lars Kepler, Oriflame, grön onsdag, trött,
Vet inte vad som hände. Allt var okej. Låg i sängen och läste. Gick till centrum, åt lunch, läste, fikade med mamma och Conny. Gjorde lite ärenden och sen fick jag skjuts hem av pappa. Det hände när jag kom hem. Kände hur jag sjönk. Det hände inget. Pratade inte med nån. Tänkte inte på nåt speciellt. Jag bara sjönk. Som en sten. I ett stort mörkt hav.
 
Sov en stund på soffan. Drack vin. Åt mat. Åt choklad. Ingen fara med mig. Men jag sjönk, det hände fort  och jag vet inte varför... 
 
 
ur "New Moon". Tycker Bella Swan har en poäng. Hemsk sådan men ändå en poäng.
 
 
New Moon, citat, ensamhet, höstlov, ångest,
Höstlov. Efter hysterin förra veckan är det verkligen skönt och behövligt att få andas lite lugnt ett par dagar. Helgen spenderades mestadels borta från hemmet.
 
I fredags var dagen hemsk. Torsdag och fredag var elevassistenter sjuk/vabbade så jag var både assistent och lärare. For runt som en galning. Hade typ tio minuter rast vardera dag då en annan assistent tog eleven på rast. Dessutom blev det lite rörigt efter idrotten så jag var helt slut. Hade massor att göra så kunde inte ens åka hem, slutar ett men brukar åka hem tre, i fredags blev det vid fem. Hade bestämt träff med Tommy så var bara att ta en vilostund på 30min och sen åka ner till honom på verandan. Bjöd honom på födelsedagsmiddag. Var mysigt, vi fick förrätt och en drink av Myriam som äger stället. Vi pratade, Fia kom, pratade mer, drack. Livsfarligt med cider för 45kr. 
 
I lördags följde jag med pappa när han åkte till mamma och Conny för att fixa några plåtar på deras sommarstuga.
 
 
Gick en sväng med Rocky, blåste halv storm men var soligt och fint med alla höstfärger, innan pappa och jag åkte hem till honom. Vi tog ett glas vin innan vi åkte båten in till centrum och åt middag med mamma och Conny. Jag stannade kvar, drack cider och spelade yatzy med Myriam. 
 
 
I söndags ville jag inte heller göra nåt. Åkte ner och åt på verandan, sista dagen de hade öppet. Jag hade bestämt mig för att gå på bio, "Dr Strange" gick. Var en bra hjältefilm med mycket humor. Blev att återvända till verandan efteråt. Fia, Myriam och jag spelade yatzy, pratade och drack cider i ett par timmar. Var mysigt! Kommer sakna det nu när de stänger, är en stämning där som passar mig, mer avslappnad än på de andra matställena. 
 
Ja, det var helgen. Mycket cider blev det. Älskar helgen innan lov. Bästa som finns ;-) 
Bio, Dr Strange, Födelsedagsmiddag, Höstfärger, Yatzy, ensamhet, skärgården, vänner,