Det är helt sjukt, som att vara utomlands. Härligt. Även om jag tycker det är jobbigt med för mycket värme så känns det bra för vi är mycket ute och badar och vid vattnet är luften dräglig. Tänker också att hur många gånger får man uppleva tropisk värme i Sverige under flera veckor, bara tacka och ta emot. 
 
 
Kvällarna är ju gudomliga. Att kunna gå i shorts och t-shirt klockan tolv och det är ljummet. Skönt. Dock inte lika kul när man ska sova. Men man kan ju inte få allt
 
Hoppas ni har det bra i värmen! 
Svensk sommar, Värmebölja, sol och bad,
I helgen var det dags för årets karnebåtfestival. På fredagen var det jättefint väder, en ljummen kväll med god mat ihop med mamma, Conny och Tommy. Vi åt, gick en promenad i hamnen bland alla båtar och drack några drinkar. Mysigt. 
 
På lördagen regnade det större delen av dagen. Gick en promenad med Linas hund, för hon jobbade sen träffade jag Eva, Peter och smågrabbarna. Vi fikade och gick en sväng på marknaden. Blev inga karuseller för allt regn tyvärr. Men de fick varsin leksak, barnparaply samt lördagsgodis så de var nog nöjda ändå.
 
Jag åt pizza och gick en sväng med mamma medan Conny gick hem och såg fotbollen. På kvällen var jag hos Alex och vi drack vitt vin med Sprite och mixad vattenmelon. Ann-Sofie, Moa, Linda och Michis var också där. En ok kväll.
 
 
 
Ska berätta en annan gång om skiten som hände. Har inte med dem att göra. Men förstörde min kväll rejält. Var inte med dem sista timmarna utan satt på verandan med Tommy och sen gick vi hem runt elva och sen gick vi inte ut mer. Allt på grund av en idiot... En stor idiot som förstört mycket i mitt liv... 😭
Alkoholism, Festival, Karnebåtfestival, Kärlek, drinkar, familjen,
I helgen var vi i Näs hos mamma och Conny. Vi sov över två nätter i en stuga bredvid som de lånade åt oss. Mysigt. På fredagen grillade vi karrékotletter, grönsakspaket, gjorde svampsås och hade kryddig pomme till. Satt ute länge och pratade sedan blev det faktiskt ett nattbad för oss, skönt.
 
 
På lördagen blev det mycket läsning, vädret var lite halvdant. Blev jordgubbar med mjölk som lunch och sen vila. På kvällen rökte vi lax. Tommy har gjort det mycket förr men då i en rök, nu använde vi grillen. Efter lite bök och stök blev det till slut klart och mycket gott. Så rökt lax, kall avokadosås, ugnsstekta potatisar med sparris och majs. Mums. Efter ett parti yatzy gick vi till stugan och såg på tv. Tommy tog ett nattbad igen men jag degade ur. På söndagen blev det lite sol och bad, mycket vila och jag läste massor. 
 
En mycket bra helg. Var skönt att komma hemifrån lite.
 
Boken jag läste torsdag till söndag var Liane Moriartys sista, "En annan Alice". Uppskattat alla hennes böcker. De ger en djupare historia där allt inte är som man tror. Romaner om livet. Mycket bra.
 
Men nu ska jag ta och läsa och vila lite. Vi har varit i Näs och solat och badat och då blir man lite slö efteråt. 😊
Bad och sol, Liane Moriarty, Sommarkvällar, böcker och läsning, grilla,
Pratat med försäkringsbolaget om olyckan och våra skador. Tydligen finns det en grundbetalning på 2500 kronor. Så för sveda och värk får jag det plus fyrahundra för läkarbesök. Sedan får jag 1500 för förlorad arbetsinkomst, var ju hemma fyra dagar från jobbet. Ja, så så mycket är det värt. Att bli påkörd. Att få ont i nacke, axlar, arm och hand. Att bli chockad och ledsen. Att inte orka nånting. Fortfarande, fem veckor senare, vara matt, orolig och ledsen.... Ett hån... Hoppas Tommy får mer pengar med tanke på den spruckna ryggkotan med en flisa (som kunde kapat ryggmärgen om den var på andra sidan... 😩). Och att bilen får ut högre belopp med tanke på hur den ser ut (förhandlingar pågår, killen hade inte sett korten och tyckte vi skulle köra bilen till en Opelverkstad, mamma blev lite arg och nästa gång hade han tittat på korten och nejnej förstår ju att ni inte kan köra den till verkstad, hehe nej, den kör man ingenstans)... Stackars bilen. 😢 
Bilolycka, Skada, ångest,