Tänker att nu är det slut på skit nu kommer saker gå bättre. Men så händer nåt nytt och man sjunker ner igen. Nu är jag nere. Tur jag har Tommy så jag slipper vara själv så mycket för det är inte nyttigt för mig. 
 
Denna gång är det jobbet. Blev en liten chock, överrumplad, trodde inte de föräldrarna skulle göra och säga så här. Men det är ingen fara. Jag bara sjönk, ganska djupt. Vet att jag är känslig. Men en kollega sa att hon har inte orkat utan gått hem, en sa att det var en rejäl käftsmäll. Och mitt i alla känslor ska man orka gå in i klassrummet och vara sig själv, köra sitt skådespel och vara en bra lärare. Det är inte lätt. Det är nog nästan det jobbigaste när man inte mår bra....men bara att fortsätta...ytterligare en gång... 
 
Oro, stress, stressad lärare, ångest,
Jag har inte pratat med pappa sen allt hände i somras. Förutom ett sms till honom där jag förklarade att det är upp till honom att be om ursäkt och förklara saker och ting om han vill ha en relation med mig. Fick en början till en ursäkt och sen massa skit om saker jag gjort och sagt. Anser fortfarande att han måste göra nåt för att förbättra situationen.
 
Sen i fredags var vi på Ica och handlade och såg honom. Jag höll på att springa på honom men Tommy varnade mig så jag gick in i en annan gång. Tillbringade en kvart med att undvika honom innan han var klar. Kändes jättejobbigt.
 
Förstår och håller med Tommy om att så här kan det inte fortsätta. Samtidigt har det blivit till en grej. Jag tänker inte ge mig den här gången. Jag har inte gjort nåt fel så varför ska jag återigen svälja hans skit och bara acceptera det? Nej, jag kan bli på pratnivå med honom igen, men bara om han tar första steget... Känns så himla sorgligt... Så mycket han missar...
 
Kram och ha en bra vecka! 
 
 
Alkoholism, familjen, ångest,
Imorgon är det onsdag och äntligen har jag något att bidra med till Karins temadag. Det är ett favoritlack som jag återkommer till varje höst och vinter, Chita från Zoya. Det är ett mörkgrönt pixiedustlack med fint glitter i, älskar det. Gjorde en bred fransk manikyr med en rand i silvrigt glitter från Oriflame. Nöjd. 
 
 
 
Har varit lite nere i helgen. I fredags var Tommy och jag hos mamma och Conny. Han hjälpte dem lite med ett plank, vi fick räksoppa, vi hade med wienersemlor till efterrätt och mamma och jag spelade alfapet medan grabbarna såg fotboll.
 
Sen i lördags slöade jag och vid fyra skulle vi fira Connys mamma som fyllt 85. Vi fick mat, ost och kex samt tårta. Blev ett riktigt skitväder dock med regn och snö så Elin och barnen åkte hem lite tidigare. Jag var hemma typ sju och sen var jag ensam hela kvällen, såg på tv, pusslade och drack lite. Tommy var ute med kompisar och drack några öl, första alkoholen på cirka åtta veckor. Men jag deppade ner mig och fick ångest. Blev inte bättre av att det var fars dag på söndagen. Hörde aldrig av mig till pappa, dåligt samvete samtidigt som jag tycker jsg gjorde rätt. Svårt... Jobbade på bion typ 2-18 och sen blev det middag med Tommy, det var mysigt.
 
Idag har jag träffat några fd kollegor på fika. Alltid trevligt. Imorgon jobbar jag till halv åtta så därför blir det ett inlägg idag istället. Hoppas på många fina gröna manikyrer hos Karin imorgon, ses där! 
Födelsedagsmiddag, Kärlek, Oriflame, PixieDust, Zoya - Chita, fransk manikyr, grön onsdag, ångest,
Har haft höstlov den här veckan. Varit skönt att inte behöva tänka på tider och styra och ställa. Dock har det varit lite tråkigt och jag haft fortfarande svårt att vara ensam så haft lite ångest också. Men inga problem att ligga i sängen till runt tolv, sova och läsa, slafsa runt i pyjamas och sen gå ut en sväng på eftermiddagen. Tommy och jag har varit och fikat och åkt lite bilturer. Igår var vi i stan ihop med hans son och gick lite i affärer. 
 
Annars har det inte hänt så mycket spännande. Jag har läst, tittat på tv, pusslat och målat lite i min målarbok. Vi har som sagt tittat på djur, varit på tre kyrkogårdar på kvällstid, (pestkyrkogården i Norrköping i söndags när vi hämtade Conny, sen tönt ljus på Tommys pappas grav samt på morfars ). Vi har blivit stoppade av polisen vid två tillfällen. Är ju bra att de är här nere men snälla låt oss vara. Första gången gjorde Tommy en u-sväng för att en bil åkte precis bakom oss, visade sig vara polisen som också svängde och stoppade oss. De var civilklädda och definitivt inte intresserade av oss. Lyste inte ens in i bilen eller slog på datorn utan vi pratade om de djur vi brukar se på våra turer. Andra gången skrattade vi och Tommy fick blåsa och de kollade körkortet och bilen i datorn. Pinsamt men lite roligt också. 
 
Igår var Alex här på middag, hon har ju fyllt år. Bjöd först på lite plock som korv, gurkor och oliver. Sen blev det biff med rotfrukter och rödvinssås. Gott. Mycket vin och prat också. Efter nio kom Tommy och Becka, så vi drack kaffe och pratade en timme innan vi skjutsade hem dom. Trevlig kväll! 
 
 
 
Gott och trevligt! 
Idag har Tommy och jag varit hos Jonna som fyller år. Trevliga timmar, första gången jag var där, mysigt. 
Nu ska jag fixa naglarna och sedan är det sovdags. Godnatt och ha en bra vecka 👍
Kärlek, Kött med rotfrukter, ensamhet, höstlov, stressad lärare, ångest,