Första semesterdagen brukar se ut som följer. Sover länge, ligger kvar, läser, kelar med katten, hämtar frukost bestående av jordgubbar och mjölk samt macka och självklart en liten tallrik till katten. Stannar kvar till runt klockan 14, rekordet är 15.30.
 
 
Men i år är jag på väg upp nu, halv ett. Har inga jordgubbar för jag orkade inte handla igår. Har ingen katt som ligger tryckt mot mitt ben och spinner. Är låg. Deppig. Inte ens boken är bra. Kom över mig igår eftermiddag, vet inte hur eller varför, det bara kom. Den dag som brukar vara den skönaste, när man vet att hela sommarlovet ligger framför en. Men varit hos Tommy torsdag till söndag och så igår när jag gick hem sjönk jag. Låg på soffan hela kvällen och tittade på serier. Och åt. Som vanligt. Och nu saknar jag Baloo något fruktansvärt... Hoppas du har det bra kära lilla kattbebis ❤
 
Saknar, ensamhet, låg, semester, älskade katt,
Klockan är 03.10 och jag kan inte sova. Inte för att jag har försökt så länge men känner mig inte trött längre. Var trött på kvällen så sov ett tag då. Var trött i soffan men vaknade till och var trött när vi kom hem efter en liten promenad samt biltur men inte nu. Bilden togs kl.01.40 idag, ljust och ljummet ute, härligt!
 
Denna midsommar blev inte som vanligt för mamma och Conny har ju sålt huset. Blev iaf lite firande i Näs. Först en förrätt, liten toast med lax och rom samt en knäcke med ägg och sillröra. Sedan sill och potatis till huvudrätt. Efter lite vila och prat blev det tårta med smultron och jordgubbar. Efter lite godis åkte vi hem vid sex, efter fem timmars ätande och samvaro. Det var moster, mormor, Majbritt, Tommy och jag som var där. 
 
 
Därefter åkte vi hem och åt de kräftor vi fick av mamma och Conny, alla fick fem svenska kräftor var. Vi drack lite cider och vin och så satt vi en stund på verandan och pratade. En lugn midsommar helg enkelt.
 
Idag midsommardagen har också varit lugn. Jag sov väldigt länge. Efter frukosten vilade vi, jag läste lite och sedan åkte vi lite bil. Vi vilade i omgångar och jag läste ytterligare. Tommy fixade mat. På eftermiddagen åt vi sill och potatis och på kvällen blev det grillad fläskytterfilé, stekt potatis och avokadosås. Mycket gott.
 
Men nu tio i fyra är det verkligen hög tid att sova.
Hoppas ni haft en bra midsommarhelg. 
Kram xoxo 
 
Sill och potatis, Sommarkvällar, Tårta, midsommar,
Idag är det ju måndag, sista vanliga jobbdagen innan sommarlovet, yeah. Verkligen blivit sommar nu, sista dagarna har varit jättevarmt. Igår var vi i Näs och badade, runt 19grader, skönt!
 
Firar värmen med att vara med på Emelies Blå Måndag. Det är ett gammalt lack men jag gillar det väldigt mycket. Det är Zoya Charla. Blå grönt lack med massa smått glitter. 
 
 
 
Tyvärr omöjligt för mig att få en bra bild där man ser alla nyanser och glitter. Ni får googla ;-)
 
Förresten, i lördags var jag barnvakt typ kl.9-13.30. Inte vanligt att jag är uppe och på väg någonstans kl.07.25 men det var jag. Vi lekte i parken, läste böcker, lekte med bilar och åt lunch på stan. Erik kom springandes mot mig när jag kom dit, så mysigt. Vi hade en rolig dag och de är verkligen lätta att ha hand om. ❤
 
 
 
På väg hem från lunchen mötte vi en kille med ballonger. Han var så snäll att han gav dem till grabbarna. Tack!
Bad och sol, Blå Måndag, Zoya - Charla, fasters älsklingar, lärare, målat naglarna, sommar,
Man tror inte att den kommer att komma. Att man kommer överleva. Tänker att jag hinner bryta ihop innan det är dags. Men så helt plötsligt så är den där. Sista dagen i skolan innan skolavslutningen och det är idag. Gått sjukt fort samtidigt som jag aldrig trodde det skulle ta slut.
 
Eftersom det är skolavslutning imorgon så var jag ju tvungen att göra avslutningsnaglar och har kombinerat det med Karins Gröna Onsdag. 
 
 
 
Det är tänkt att det ska vara en gräs med rosa blommor. Det rosa lacket är Oriflames Strawberry. Det gröna är två olika nyanser. Den ljusa är Oriflames Kiwi och det mörkare än Essies On the roadie. Även om det inte blev som jag ville, önskade att det skulle synas mer grässtrån, men är ändå nöjd, lite annorlunda och somrigt.
XOXO 
grön onsdag, nail art, nail art blommor, skolavslutning, sommar, stressad lärare,
Finns en hel del att säga men orkar inte riktigt...så mycket skit liksom... Så istället tar vi helgen som varit. Tommy och jag var ute i Näs och åt på lördagen och sedan där och fikade på tisdagen. 
 
På lördagen firades Jens ute hos Eva och Peter. Han fyller ju 30 nu 18 juni. Alla utom Johan var där. Som vanligt var det smågrabbarna som snodde föreställningen.
 
 
Sen på tisdagen var det nationaldagen. Som vanligt var det fika hos moster. Tyvärr blev vi inte så många pga sjukdom mm 
 
 
 
Sen var det jobb igen. Trots att veckan var kort så var den tung.  Orkade knappt gå uppför trapporna i torsdags. Men nu räknar vi ner på allvar, vara tre dagar sedan är det skolavslutning :-)
Önskar er en fortsatt trevlig helg!
Fika, Födelsedagsmiddag, Nationaldag, familjen, skolan, ångest,