Ännu varmare

0kommentarer

Det är mer än sjukt. Sanslöst. Stod i tidningen att det inte varit så här varmt under så lång tid sedan man började med sina mätningar. Så tänker att en gång vart 260e år får man väl stå ut. Men det är jobbigt nu. Svårt att sova på nätterna, knappt att det fläktar trots två öppna fönster i sovrummet samt öppen balkongdörr. Har runt 28-32 grader i skuggan om dagarna och mellan typ 18 på natten. Vi har även haft några tropiska nätter när tempen inte går under 20 grader. Enda som funkar är att bada och vara vid vattnet. Har aldrig badat så mycket. Ute i Näs är det mellan 25 och 27 grader i vattnet. Jag har aldrig upplevt det så varmt. Lite coolt. Kvällarna är bäst. Att kunna sitta ute till två i shorts och linne, mmm. Men man orkar typ inget  Förstår att de som är sjuka mår dåligt men även en annan är helt förstörd. Matt, blir yr ibland och blir snabbt trött.
 
I början av veckan regnade det rejält i Näs men typ inget i viken. När vi satt på bryggan hörde vi hur åskan mullrade runt oss men blev aldrig riktigt nära och det kom bara 14mm regn. Är så himla torrt att det skulle behövas regn i en månad. Kommer bli väldigt svårt med foder till djuren och många saknar vatten. Hemskt. För att inte prata om bränderna, usch vad otäckt. 
 
I förrgår var mamma, Conny, Tommy och jag till Västervik. Åt på Thai Hoa, samt strosade lite. Mysigt men så varmt att man var helt förstörd. Sov som en liten gris när jag kom hem hehe. 
 
Vi har haft tur som kan åka till Näs, hade nog inte stått ut i sommar annars. Lider med de som måste jobba, är sjuka eller inte kan hitta svalka. Hoppas på lite regn för både igår och idag har det varit fruktansvärt kvavt. Blä. 
 
Hoppas ni har det bra. Kram 
Bad och sol, Sommarlov, Värmebölja,

Kommentera

Publiceras ej