OMG-spännande

0kommentarer

Läste ut "Paganinikontraktet" igår. Den var sjukt spännande. Från första till sista ordet var den spännande och man drogs med på en hiskelig åktur helt enkelt. Språket är bra, den är lättläst men språket är ändå inte sådär lätt och banalt som det kan bli ibland. Med sina korta kapitel som följer de olika personerna så drivs historien och en själv som läsare framåt med flygande fart.
 
När första boken "Hypnotisören" kom ut 2009 blev det mycket spekulerande om vem författaren var, för Lars Kepler finns inte, det är en psedonym. Det visade sig att paret Alexander och Alexandra Coelho Ahndoril är namnen bakom Lars Kepler och "hans" succéböcker.
 
Jag har läst de två första nu och har lånat tredje boken "Eldvittnet" av en kollega, men ska dra lite på det, blir inte att läsa den riktigt än. Istället har jag tagit itu med ytterligare en bok i serien om Jamie och Claire i Diana Gabaldons historiska verk. Ska återvända till den nu. Så önskar er en trevlig kväll och hoppas att solen ska skina lite mer på er än vad den gjort hittills i sommar.
 
kram o godnatt
 

Kommentera

Publiceras ej