Glittermanikyrer

0kommentarer

Haft en social dag idag. Gick en promenad på em, ner till centrum, handlade lite och tog en varm choklad på caféet medan jag väntade på att A skulle sluta jobbet. Sen handlade vi och lagade mat ihop, blodig köttbit med rotfrukter och rödvinssås. Sen gick vi en promenad i duggregn innan det blev film och chips+dip. En mycket trevlig smurfi+bumbikväll. Längesen sist... Ja, vi festade lite i lördags men då var det ju mer folk här så det räknas inte =)

Gällande naglarna, har inte orkat göra direkt avancerade saker på sista tiden, men är ändå nöjd. Här nere kommer två enkla manikyrer men som ändå blir lite roligare än bara vanligt lack. Har vanligt lack först och sedan lagt på annan färg längst ut med pensel, med ojämna kanter. 
Förra veckan tog jag fram mina konad saker och stämplade naglarna. Blir lite irriterad på att det lätt flyter ut när man lägger på överlacket, menmen bara att försöka bli snabbare.

Nu blir det "sex & the city" sen blir det boken i sängen en stund, inte sent alls. För imorgon ska jag och E till stan och shoppa lite =)
Godnatt


Kommentera

Publiceras ej